SRT Motofest 2009 na Pomorzu

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez ravestation » sobota, 19 września 2009, 21:33

Fiveopac napisał(a):mam kupe filmow

8)
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez jedrekx » sobota, 19 września 2009, 21:34

a chociaż powychodziły te filmiki czy operator dał ciała?;)
jedrekx
Frequent User

Auto: MB

Postprzez Fiveopac » sobota, 19 września 2009, 21:40

Filmy sa swietne, poza pierwszym co trwa chyab z 5 minut :P
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez ravestation » sobota, 19 września 2009, 21:42

uczyłem się obsługi :P

dobrze, że powychodziły i została jakaś pamiątka ;) starałem się kręcić co mogłem w trakcie przemieszczania po płycie lotniska ;)
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez aragz » sobota, 19 września 2009, 22:52

KOZI napisał(a):szkoda tylko, że pucharki takie małe ;) i koszulki mieli tylko XXl i XL a rulek wziął chyba jedyna Lkę ;)

jakaś by się znalazła, trzeba było do mnie uderzyć ;)

Przedwszystkim zabrakło 11-sekundowców - Smoka, Dymali i Łotra... do tego kłopoty Tomasa. Miały być też auta z centralej Polski z zaproszenia Furious, ale miesiąc przed WST zmieniło termin 1/4 z 12 na 19-ego :( Wierzę jednak że nadrobimy to z rozpoczęciem kolejnego sezonu i w końcu padnie 10-ka na pasie w Borsku :cool:

Poza tym impreza udała się MEGA! Sporo na prawdę ciekawych aut na 1/4 (miłe zaskoczenie w postaci Z06 z WWA?, szkoda że Viper nie spróbował swoich sił albo mnie to ominęło), doskonała pogoda, REWELACYJNY POKAZ DRIFTU (dzięki Łysy za przyjęcie zaproszenia!!), pokaz stunterów też mile ubarwnił imprezę.

Gala - dużo aut które zapowiedziały udział również się nie pojawiły, ale mimo to jak na pierwszy raz, wyszło całkiem nieźle choć później zrobił się już mały bałagan.. Na następny raz już będe wiedział jak dopracować, by było tak, jak należy ;) Tu też sporo ciekawych aut - przedewszystkim podziękowania dla CT Mazury którzy przyjechali specjalnie na tą imprezę oraz Michała CG - razem pokazali jak powinny wyglądać Calibry w PL!! Na chwilę zawitały również auta z American Old Cars z Kościerzyny, Corvette Stingray,... Duże podziękowania dla wszystkich właścicieli aut, którzy wzbogacili ten park maszyn!!

Jako że nie mogłem być obecny przy Gali przez cały czas.. jesli ktoś kto postawił auto, nie załapał się na koszulke - jutro do odebrania przy namiocie SRT + ... drzewka zapachowe Rockford Fosgate ;)

Podziękowania również dla firmy Windex z Chojnic za udostępnienie dźwigów (super sprawa, zdjęcia i video z imprezy będa dzięki temu na pewno ciekawsze).. oraz całemu SRT!
aragz

Postprzez qualin » środa, 23 września 2009, 11:27

Widze, ze impreza sie udala, szkoda, ze nei moglem zawitac :(
Obrazek
qualin
Frequent User

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne