vandal napisał(a):mam totalna serie z pełnym środkiem (audio itp) i łyse oponyten sezon tylko obserwacyjnie w przyszłym coś sie podziała
ZyZZyX napisał(a):Panowie a organizujemy jakiś wspólny dojazd z Bydgoszczy do Borska ?
Fiveopac napisał(a):miales mi napisac szczegoly noclegu a teraz to juz wszystkim żony pobronily noclegowni w borsku i dupa zbita a samemu nie bede narazal sie na twoj amok alkoholowy
weede napisał(a):mazda nie bedzie gotowa..ale zapewne pokibicuje
dave napisał(a):przestan marudzic... przynajmniej bedzie spora ekipa z bydg i okolici bedziesz wiedzial na co stac twoje seryjne auto. ja jade w AWD ze skylinami/evo/prosiakami/rs4 i nie narzekam. nie pekaj chlopie, zabawa bedzie napewno przednia
dave napisał(a):orlen stopka godzina 8:00
weede napisał(a):KOZI napisał(a):Powiem Wam że się chyba starzeję albo mam depresję znowu ale coś odechciało mi się jechać... Od ostatnich zawodów czyli SSS w Kamieniu Śląskim nie zaglądałem nawet do garażu do crxa i jakoś mi się nie chce ale pewnie wypadałoby jechać... Chociaż trochę szkoda opon bo są na wykończeniu i nie wiem czy na SSS wystarcza no ale zobaczymy...
to sprzedaj mi crxa i się starzej