TRN

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez t0mI » środa, 2 września 2009, 13:34

jesli wy nie potraficie zachowac jako takiej kultury czemu my mamy byc kulturalni ???.Macie przecieciez telfon do czarnego mogliscie zadzwonic i sie spytac czemu tak sie dzieje a nie jechac po nas na waszym forum!.I ty mowisz chlopaku ze ja mam 4 lata? a wy takich zachowaniem ile macie laT? 30??
Bmw E46 Coupe 2.8
t0mI
Rookie

Postprzez --orzech-- » środa, 2 września 2009, 13:44

nie rozpedzaj sie tak bo chyba kurwa ne wiesz do kogo piszesz.....
myslisz ze tylko ty sie scigasz od ilus lat? myslisz ze nam rodzice auta pokupowali?! nie to forum!!!!!!!!!!!

Po pierwsze?!
Wytłumacz mi jedna sprawe teraz:
przyjezdzam sobie ze znajomymi na miejscowke aby sobie tam polatac... i co? mam teraz do ciebie jechac czy dzwonic aby sie o pozwolenie pytac? bo do Ciebie policja przyjezdza? jak tak uwazasz to moze lepiej dla ciebie abys zapisal sie i wstapil do policjii... przynajmniej bedziesz mial z tego kase.

Po drugie ta scenka z awanturą i krzykami była ponizej jakiegokolwiek poziomu.
Teksty lecialy w stylu jak do bydła i jakiejs trzody a nie oszukujmy sie gdyby nie ci turysci i widzowie to by nie bylo sie komu scigac.... bo przewazaly auta seryjne lub modyfikowane niejadace... a da sie normalnie wszystko wytlumaczyc

Po kolejne skoro uwazacie sie za organizatorow i guru wszytkich scigantow i owej miejscowki to dlaczego trzeba bylo na was czekac do 23:00 a nawet jeszcze dluzej?
Powinniscie byc o 22.30 i przede wszsytkich osoby ktore uswawialy auta nie powinny latac na pol trzezwe z browarami w lapach.... I do tego jak slysze tekst ptysia z Bydgoszczy ktory ustawia auta najebany w 3 dupy w stylu ze on tu jest odpowiedzialny za ludzi z bydgoszczy to mi sie juz nawet nie cche smiac tylko plakac...
bo nie mamy raczej po 3 lata i nie trzeba nas za rece prowadzac....

Nie jestesmy towarzystwem ktore spierdala przed policja i rzuca w icch kierunku wyzwiska.... wiec dziwie sie ze takie teksty piszesz do ludzi ktorzy przyjezdzaja na wyscigi glownie dla scigania a nie lansu... i na pewno nie sa pijani lub tez nacpani bo wystarcza im adreanaliny z wyscigow i dojazdu do torunia...
Rozumiemy wasz strach o miejscowke ale to nie my robilismy trzode. A auta ktore maja blachy CB to nie koniecznie nasze forum....
chcecie sie scigac w swoim gronie nie ma sprawy...

i powiedz mi co bylo naszym brakiem kultury jak bylismy w toruniu? no przyklad dawaj ?
nawet nas nie znasz a wydaje ci sie ze wiesz o nas wszystko..............
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez t0mI » środa, 2 września 2009, 14:02

Sluchaj chlopcze czy my kurwa mielismy do was jakies pretensje????!!!!!! nic nie bylo takiego powiedziane nie musisz wcale do mnie dzwonic.!!!.A to ze byla taka akcja na piatek to sie kurwa wcale nie dziw bo tydzien temu poleciala butelka w kierunku radiowozu Policyjnego!!.Wiec sie nie dziw ze chlopaki od nas mieli takiego wkurwa bo byly powody ku temu!!.Nie bylo to kierowane do was tylko do reszty osob ktore przyjezdzaja!!!!!!!!!!!!!!!! kumasZ???!!!!!.Ktos mowil ze wy trzode robicie????????? nikt!~!!!!.
Bmw E46 Coupe 2.8
t0mI
Rookie

Postprzez Fiveopac » środa, 2 września 2009, 14:05

t0mI nie unos sie tak mocno, bo na tym forum jest sporo ludzi, ktorzy znaja osobiscie prawdziwych twórcow TRN oraz uczestniczyli w nich od pierwszego spotkania i maja prawo zauwazyc, ze cos nie gralo w ostatnim spocie. Jesli chcialbys zobaczyc jak kiedys wygladaly spoty sluze kliszami (cyfrowek jeszcze wtedy nie bylo).

Na poczatek prosilbym abys sie blizej przedstawil szerszej publicznosci , okreslil funkcje jaka obecniej pełnisz w tzw. TRN oraz czemu i przez kogo zostales obarczony odpowiedzialnoscia za tzw. Bydgoszcz.

Wypowiedzi Koziego i innych byly bardzo obiektywne i zostaly przelane na forum w takiej formie w jakiej zostały uchwycone na żywo, dziwie sie twoją reakcją, ktora ewidentnie chcesz postawic linei podzialu miedzy naszymi miastami, tak wiec prosilbym o sprecyzowanie mojego poprzedniego akapitu. Dziekuje.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez t0mI » środa, 2 września 2009, 14:09

O brak kultury chlopaku to mi nie chodzilo o piatkowy spot tylko to ze pojechales calej naszej ekipie od Burakow na tym forum kumasZ???.
Bmw E46 Coupe 2.8
t0mI
Rookie

Postprzez --orzech-- » środa, 2 września 2009, 14:11

Nie chłopcze i nie kumasz!!!!
Czaisz? Już Ci pisałem że nie piszesz do nastolatków.

Wiemy że była taka sytuacja bo się zastanawialiśmy czy jest sens do Was przyjechać tydzień po takim incydencie...

I nie całej ekipie tylko co niektórym... z łysym normalnie można było porozmawiać z innymi również... co do osób z którymi się ścigłamem też nie mam zastrzeżań a nawet jestem mile zaskoczony...
Ostatnio edytowano środa, 2 września 2009, 14:13 przez --orzech--, łącznie edytowano 1 raz
--orzech--
srtb crew

Postprzez AC_grzechu » środa, 2 września 2009, 14:11

A mi się wydaje że pojechał po ludziach którzy wyskoczyli ze swoich aut i robiąc trzodę zaczęli wszystkich obrażać - a jeśli to była Wasza ekipa to chyba czas się chwilę zastanowić Panowie....
AC_grzechu

Postprzez t0mI » środa, 2 września 2009, 14:15

Five wiem jak wygladaly kiedys spoty nie musisz mi pokazywac :) nie mam 20 lat:).

Odnosnie prawdziwych zalozycieli TRN to stelmi niestety sie pomyliles bo NetGHOST wcale nie byl jedynym z zalozycieli:).Dla twojej wiedzy zaczol pozniej przyjezdzac na spoty jak ja:).Chce zaltawic to w lagodny sposob bo nie zamierzam robic podzialu pomiedzy miastami zadnych,ale nie pozwole sobie zeby mnie ktos od burakow wyzywal bo do leszczykow nie naleze,zebym pozwolil sobie na takie cos.
Bmw E46 Coupe 2.8
t0mI
Rookie

Postprzez t0mI » środa, 2 września 2009, 14:19

Fakt moze za bardzo przesadzilismy w piatek ale mielismy za duze cisnienie na sytulacje ktora miala tydzien wczesniej,nie po to przyjezdzacie tyle km zeby odrazu pojechac do domu poniewaz zaraz policja sie pojawi na wyscigach!.Za to ze butelki lataja w policje...
Bmw E46 Coupe 2.8
t0mI
Rookie

Postprzez Fiveopac » środa, 2 września 2009, 14:24

No i od razu milej jak cisnienie opadlo 8)
t0mI napisał(a):stelmi niestety sie pomyliles bo NetGHOST

To nei Stelmi napisal a ja napisalem, a dlatego bylo wypunktowane by oznaczalo to kolejnosc oragnizatorow, Marek zaczal pomagac w pozniejszym okresie i dlatego jest ostatni ze starej gwardii.
Five wiem jak wygladaly kiedys spoty nie musisz mi pokazywac :) nie mam 20 lat:).

A ja na szczescie jeszcze mam :mrgreen:
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez --orzech-- » środa, 2 września 2009, 14:35

tomi tez ma 2x lat
--orzech--
srtb crew

Postprzez STELMI » środa, 2 września 2009, 15:05

t0mI napisał(a):Fakt moze za bardzo przesadzilismy w piatek ale mielismy za duze cisnienie na sytulacje ktora miala tydzien wczesniej,nie po to przyjezdzacie tyle km zeby odrazu pojechac do domu poniewaz zaraz policja sie pojawi na wyscigach!.Za to ze butelki lataja w policje...
ale też nikt nie chce jechac tyle km, żeby czekać do 23 na "organizatorów", którzy po przyjeździe wszystkich opierdalają, pomimo że był spokój i wyścigi z pełną kulturą
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez rulek » czwartek, 3 września 2009, 13:28

Kozi sie chyba wystraszyl wyroku bo nic nie pisze :lol: Nie bylem, nie widzialem, nie wiem. Ale pomijajac cala te, jak sie wydaje, malo przyjemna sytuacje, to teksty "kolegi" z Torunia wg mnie sa nie do zaakceptowania. Przynajmnej tutaj. Wg mnie, powinien co poniektorych przeprosic. Ot moje 0,03 pln.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez Aniołek » czwartek, 3 września 2009, 16:44

t0mI napisał(a):Do Aniolek

Zastanow sie dobrze 2 razy chlopaku co napiszesz

CHŁOPAKU dobra rada na przyszłość : nie groz mi :evil:
Ostatnio edytowano czwartek, 3 września 2009, 19:23 przez Aniołek, łącznie edytowano 1 raz
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Postprzez Proper » czwartek, 3 września 2009, 18:29

...no nieźle się dzieje :) tylko pogratulować...
ProPerfekt ....daj upust swojej mocy!!!
www.blow-off.pl
Blow-off, MBC ,Regulatory ciś. paliwa, pomiary AFR
http://www.properfekt.pl
http://www.facebook.com/pages/Properfekt/282421328464662
Proper
Forum Clubber

Auto: urquattro urS4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne