STELMI napisał(a):to nawet wiem czyje
Jechałeś z nim?

t0mI napisał(a):Fakt TRN to nie klub tylko EVent,ale to my jestesmy za ten EVENT odpowiedzialni i nie ma zadnej swoistej samowolki z innej strony.Jesli koles ma zakaz startu to ma zakaz startu on sam dobrze wie za co i dlaczego!
ORGANIZATORAMI SĄ WSZYSCY CI KTÓRZY SA W DANYM DNIU NA SPOCIE I WSZYSCY ONI SĄ ODPOWIEDZIALNI ZA CAŁY PZREBIEG IMPREZY TAKŻE ZA TO ABY EWĘTUALNIE USUNĄĆ KOGOS Z NIEJ LUB UNIEMOŻLIWIĆ STARTY I NIKT INNY NO CHYBA ŻE CHCE PŁACIĆ ZA WSZYSTKICH MANDATY I ZBIERAĆ PUNKTY KARNE A JEŚLI TAK BARDZO CHCE BYĆ NAJWAŻNIEJSZY TO NIECH ORGANIZUJE NA LOTNISKU WYSCIGI I BEDZIE WTEDY BOSSEM ALE NIE NA ULICY
t0mI napisał(a):Czy ty chcesz chlopaku na siebie wyrok podpisac ????

t0mI napisał(a):Troche wyjasnien
Powiem tak jesli wam cos przeszkadza to nikt was nie zmusza do przyjezdzania.To my tworzymy ta ekipe od kupy lat my ogarniamy wszystko i zawsze jak cos sie dzieje to my dostajemy po dupie nikt inny bo nas TYLKO ZNAJA!!.My nie przyjezdzamy na spoty od roku tylko od jakis 8-7 lat.Fakt TRN to nie klub tylko EVent,ale to my jestesmy za ten EVENT odpowiedzialni i nie ma zadnej swoistej samowolki z innej strony.Jesli koles ma zakaz startu to ma zakaz startu on sam dobrze wie za co i dlaczego!.To wy jestescie na naszym terenie nie my na waszym jesli nie potraficie dostosowac sie do paru kwesti to zawsze mozecie sie gonic na koronowie;].Pare lat temu bylo tak ze nie mielismy sie ochoty gonic po ulicach to spoty sie konczyly na auli i kazdy sie rozjezdzal do domu po 30 gora 40 minutach.To my bekamy za wszystko i my chcemy szanowac te miejsce na ktore jezdzimy aby nie bylo jaj ze zrobia nam na zlosc i bramki powstawiaja bo juz takie informacje do nas dochodza!
Do Kozi: Odnosnie twojego tekstu
"gdy wrocilismy i nie zdazylismy nawet wyjsc z aut a tu halas, klaskony itd.
podjechaly z przeciwka jakies auta trupy wyleciala banda kurwa burakow i zaczeli z dupy walic ze co tu sie dzieje i jakim prawem ktokolwiek tu startuje.... "
Czy ty chcesz chlopaku na siebie wyrok podpisac ????
Zadymy chcesz szukac nie ma problemu..
Bo widze ze za bardzo cie nosi.
t0mI napisał(a):ravestation napisał/a:
t0mI napisał/a:
Czy ty chcesz chlopaku na siebie wyrok podpisac ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
humor dopisuje?