przez KOZI » sobota, 22 sierpnia 2009, 10:08
Nie zaglądałem na forum od miesiąca, miałem kieyds taki pomysł, żeby zrobić własnie temat o Kamieniu Śląskim i zmobilizować kogoś, żeby jechac ale widze, że zrobił to Aniołek i chyba bezskutecznie chociaż nie mam czasu czytać nawet tematu bo zaraz wyjeżdzam.
Faktycznie jest daleko ale trudno, ja jade niemając raczej żadnych szans na podium i to serio a nie jak ktoś zaraz powie, ze marudzę:) W Borsku nie było czołówki a tutaj będzie Krystian mega lekkim Crxem ok 330KM, ostatni jego czas 11,4, Kuki mega lekkim civiciem ok 340KM ostatni czas chyba 11,09, biały civic coupe mega dofinansowany też ok 300KM +, ostatni czas 12,3. Pozatym będzie też corsa którą Stelmi stawiał zawsze za zwór, ostatnio w kamieniu pojechała 12,5, bedzie napewno duzo gości z zagranicy, z Litwy itp oraz jakies auta o których nie wiem a biorąc pod uwage to co wiem to wychodzi, że byłbym pewnie 5-6 no ale zobaczymy, jade mimo tego. W moim przypadku tym razem lepiej jakby padał deszcz, wtedy dwie mocne hondy może by nie startowały i słabsze auto lepiej pojedzie...