1.
2.
3.
4.
Jtuned styla
5.
6.
7.
enjoy

Kamil Wolski napisał(a):Poza tym, może kwestia kalibracji - dawno tego nie robiłem - ale pierwsza część, że tak powiem 'dzienna' - trochę mi za bardzo ucieka w czarne plamy ale to już każdy na swoim sprzęcie a już na pewno na LCD będzie widział inaczej.
weede napisał(a):Kamil Wolski napisał(a):Poza tym, może kwestia kalibracji - dawno tego nie robiłem - ale pierwsza część, że tak powiem 'dzienna' - trochę mi za bardzo ucieka w czarne plamy ale to już każdy na swoim sprzęcie a już na pewno na LCD będzie widział inaczej.
hmm mozliwe, moze mam za jasno monitor...
Co do zdjęć to troche ogranicza powoli mnie juz sprzęt - nie jest jakas cudowana ta lustrzanka i głównie obiektyw nie taki jaki bym sobie życzył
GaRaż napisał(a):weede napisał(a):Kamil Wolski napisał(a):Poza tym, może kwestia kalibracji - dawno tego nie robiłem - ale pierwsza część, że tak powiem 'dzienna' - trochę mi za bardzo ucieka w czarne plamy ale to już każdy na swoim sprzęcie a już na pewno na LCD będzie widział inaczej.
hmm mozliwe, moze mam za jasno monitor...
Co do zdjęć to troche ogranicza powoli mnie juz sprzęt - nie jest jakas cudowana ta lustrzanka i głównie obiektyw nie taki jaki bym sobie życzył
pierdolisz prezes , dla zwyklego zjadacza chlebka jak ja jest ok , mi sie podoba