STELMI napisał(a):napisz też ile wyszło na megazajebistej hamowni u Waldka

U Waldka wyszlo 197 km ale nie wiem czy to wina hamowni bo mialem wyraznego boost cuta ustawianego za nisko i wyraznie robil wielkie doły w wykresie. Na nastepny dzien ustawilem overboosta o 20 kpa wyzej i wsyztskei problemy poznikały. Megasquirt ma tendencje do wrozenia jaki boost bedzie za chwile na podstawie przyrostu doladowanai i obrotow i potrafi twardo odciac/opoznic zaplon nawet gdy nie osiaga sie ustawianego doladowania. Jesli widzi, ze jest mozliwosc ze dojdziesz do maks. boosta po prostu opoznia zaplon a jak to nei wystarcza do robi odcinke paliwa i iskry. Musialbym teraz zweryfikowac pomiar ze "świątkowej" hamowni z Waldkiem.
--orzech-- napisał(a):cos mi sie nie wydaje moja obecna moc zblizona jest do twojej a mase masz mniejsza... no jak bedziesz na chodzie w czwartek daj znac sie sprawdzimy no moze w czwartek z rana
Sroda pozny wieczor bardziej mi pasuje

Bizon86 napisał(a):A to juz docelowy setup czy bedziesz jeszcze zwiekszał doładowanie
Wyrownam boosta do poziomu jaki jest na drodze.
weede napisał(a):wynik super w takiej budzie...mozesz przypomnieć ile wazy Twoja MX-5?
Na tabliczce jest 950, do tego kilkadzistiat kg gratów i moje 72 kg

KOZI napisał(a):gratulacje, tymbardziej, że osiągneliscie to z Piotrusiem własnymi rekami

Sukcesem jest, ze jeszcze nic nie spłyneło/spaliło