Stereotypy BMW i takie tam...

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez pitol » wtorek, 27 lutego 2007, 21:42

Ja chociaż mnie tu mało kto lubi, to do PRAWDZIWYCH kierowców BMW nic nie mam :D A nawet zazdroszczę napędu i świetnej sylwetki niektórych modeli. BMW jako jedna z nielicznych marek produkuje nowoczesne i fajne auta. Czego nie mozna powiedziec np o Hondzie, która z civic'a z pewnym momencie zrobiła vana.
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Jarek104 » wtorek, 27 lutego 2007, 22:01

ja tez do BMW nic nie mam, chociaz coraz czesciej kojarzone jest z dresami..
Bardzo podoba mi sie zwlaszcza e36 i sam chcialem takie auto kupic a w sumie stanelo na civicu..

bawi mnie poprostu jak ktos ma BMW 1.6 i próbuje tym przed publiką kręcić baczki (mile widziany jest wtedy jakis piaseczek albo inna w miare sliska nawierzchnia, bo na asfalcie sie niestety nie da...)
wkurwia mnie natomiast krecenie baczkow i palenie gumy kilkanascie centymetrow od innych aut i ludzi.. A wszyscy wiemy, ze nie raz taka sytuacja miala miejsce

Pawel... oczywiste jest chyba, ze nikt przednionapedowka do tematu driftu nie podchodzi powaznie.. wiadomo, ze jest to tak naprawde niemozliwe..

Pitol... skoro uwazasz ze honda nie robi fajnych aut, to dlaczego masz Honde..? Uwazam, ze to bardzo dobre samochody, zwlaszcza te starsze... Nowe Hondy moze faktycznie nie sa szczytem osiagniec designerskich.. ale to juz kwestia gustu..

A link podalem tak naprawde dla zwaly, a juz sie forumowi beemkowcy obruszają...

Z mojej strony EOT, nie chcemy zeby zrobilo sie drugie forum KPTK gdze byly non-stop wojny...
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez Hamann BKB » wtorek, 27 lutego 2007, 22:11

Jarek ,mamy poto BMW,zeby sie bawic i czerpac max satysfakcji z ich funkcjonalnosci...takze docinki w naszą strone nie są mile widziane.pozdroo i przedewszystkim pokój bo jak tak dalej bedzie to na spoty bedziemy jezdzic z pałami bejsbolowymi i bedziemy grac na wyniszczenie--z czego BMW słynie-czy nie o to wam wszystkim chodzi? o ten cenzurastereotyp :?: :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano środa, 28 lutego 2007, 00:57 przez Hamann BKB, łącznie edytowano 1 raz
Hamann BKB

Postprzez Jarek104 » wtorek, 27 lutego 2007, 22:18

No tez dokladnie to napisalem, czyz nie?
pokoj i wzajemne zrozumienie :)

Musimy wzajemnie wspierac lokalny rynek klubowo-tuningowy :) W koncu łączy nas pasja - samochody i tuning!
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez FordOn » wtorek, 27 lutego 2007, 22:28

Nie ma co dymu robic, sam jezdze BMW i sie usmialem, po mimo ze moglem sie obrazic...
driftow nie mam czym robic ani upalac gum po mimo 2.5l pod maska... :)
Niektore texty trzeba brac na humor :)

Pozdrawiam
FordOn
Forum Killer

Postprzez gshock » wtorek, 27 lutego 2007, 22:33

ale tu nie chodzi o fakt palenia gumy i krecenia baczkow.(to sa badz co badz dyscpliny sportowe)
sam mam rwd i wiem co z tym mozna zrobic i jakie sa tego konsekwencje
tu chodzi o to ze wy to robicie miedzy ludzmi straszac ich i miedzy autami, pryskajac guma na lakier innych aut.
co szkodzi odjechac 20-30m dalej i tam dac bezpieczny popis swoich umiejetnosci i jeszcze za to brawa zebrac??
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » wtorek, 27 lutego 2007, 22:39

Jarek104 napisał(a):Pitol... skoro uwazasz ze honda nie robi fajnych aut, to dlaczego masz Honde..? Uwazam, ze to bardzo dobre samochody, zwlaszcza te starsze... Nowe Hondy moze faktycznie nie sa szczytem osiagniec designerskich.. ale to juz kwestia gustu..

.

Starsze Hondy są fajne. Nowe mają fajne tylko silniki.
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Pawel BMW e36 » wtorek, 27 lutego 2007, 22:39

to fajnie ze atmosfera sie rozluznila,co do 316nastek tak czasem bywa ze trzeba sie czieszyc z tego co sie ma,u nas jest jeden kolega co ma 316 a potrafi takie rzeczy z autem robic ze ci co majo 2.0 czesto wymiekaja, :) taki of top
Pawel BMW e36
User

Auto: e46

Postprzez gshock » wtorek, 27 lutego 2007, 22:44

ty pawel tez niezle latales swoja 316, nawet dawala rade na pasie
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez Pawel BMW e36 » wtorek, 27 lutego 2007, 22:51

teraz zaluje ze ja sprzedalem, bylo by 335 :D
Pawel BMW e36
User

Auto: e46

Postprzez weede » środa, 28 lutego 2007, 07:35

DAKER BKB napisał(a):według mnie to bardziej śmieszne to jest spotykanie sie na spotach tylko po to żeby postac i popatrzeć " a może ktoś coś zrobi ".......

Wiesz, ale sam chyba nie powiesz, ze łuczniczka jest idealnym miejscem na kręcenie bączków i to w odległości paru metrów od innych aut :/ a niestety kilku panów z BKB (podkreślam to kilku zeby nie generalizować) tak właśnie robiło.
Łuczniczka po to jest żeby właśnie "postać" (ew. w zime coś poszaleć) i potem przenieść sie na cos szybszego. Ja jakoś nigdy nie pamiętam zeby wtedy Bawarki licznie startowały...

A jak chcecie podriftować czy już spalić tą gume to tez warto znależc jakieś odludne miejsce.

PS. Rewelacyjna ta Twoja Betka. Gratki
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez DAKER BKB » środa, 28 lutego 2007, 08:35

hehe wiem wiem wkurzyłem sie tylko strasznie jak ktos sie do nas czepia - od 5 rano byłem w czestochowie i wróciłem wieczorem a dziury w polskich ulicach sa strasznie denerwujące i stąd ta wypowiedź :-P
TRANSPORT

3 EURO PALETY , 1,5T
33 EURO PALETY 24T
LAWETA
KRAJ - ZAGRANICA
TEL 606 481 479
DAKER BKB
Rookie

Postprzez gshock » środa, 28 lutego 2007, 09:51

weede napisał(a):A jak chcecie podriftować czy już spalić tą gume to tez warto znależc jakieś odludne miejsce

styknie odjechac zatoczke dalej i juz bedzie git
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez ryba-1 » środa, 28 lutego 2007, 12:30

gshock napisał(a):
weede napisał(a):A jak chcecie podriftować czy już spalić tą gume to tez warto znależc jakieś odludne miejsce

styknie odjechac zatoczke dalej i juz bedzie git

Jestem za. Tez mam RWD a nie krece baczkow miedzy ludzmi i nie obijam im kamieniami aut. To ze sie ma BMW nie oznacza odrazu ze trzeba tak swirowac. Znam pare osob z Bawarkami i jakos potrafia sie zachowac i nie stwazaja zagrozenia. Mysle Drodzy BKB ze mozemy zyc w symbiozie i bedzie na pewno super atmosfera. To tyle z mojej strony. Pozdrowionka 8)
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez Brychu » środa, 28 lutego 2007, 19:10

M3 jest czterocylindrowe czy chciałeś coś napisać dla samego faktu napisania ?

Edit: zwracam honor, e30 M3 jest przecież 4-cylindrowe, ale ten s14 jakoś nie ma najlepszych opinii jeśli chodzi o awaryjność i koszty eksploatacji. Nie oszukujmy się, ten silnik do super udanych konstrukcji nie należy.
Ostatnio edytowano czwartek, 1 stycznia 1970, 01:00 przez Brychu, łącznie edytowano 1 raz
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic