Oj panowie , GTR jest przefajny ale nie jest proporcjonalnie szybki do przeczytanych tutaj sformułowań pod jego adesem , to znaczy może i był szybki ale do chwili tego małego testu w którym król jest tylko jeden Chevrolet Corvette ZR1 i długo długo za nim nic , zaraz kilku z was wyleczy się z myśli które ma :
http://www.racingforum.pl/ZR1-vs-GT2-59 ... 63065.html
.................... jak już zauważyliście GTR jest tutaj najwolniejszy i mimo że nie było takich aut jak Ferrari Enzo , Pagani Zonda , Porshe GT , SLR i pewnie jeszcze paru innych , pewnie napiszecie że to nie ten przedział cenowy ale ja dodam że , ZR1 można kupić za mniej niż 500tys.zł .
Rozdział 2 poświęce temu iż moim skromnym zdaniem GTR nie będzie królem naszego okręgu , ( celowo pomijam Veyrona jesli faktycznie ktoś kupi takowego u nas ), bo o ten zaszczyt będzie walczyła Supra z Yakuzy oraz już mniej skromnie ja ze swoją srebrną strzałą , i tak w kościach czuje że oboje damy rade co nie znaczy oczywiście że GTR to cienizna szczerze przyznam że sam chciałbym takiego mieć bo jest mega zajebisty.
Zanim na dobre rozpęta się burza proszę was o dokładne dane przyśpieszeń GTR-a w zakresie od 0 -200 km/h co 10 lub 20 km/h chwilkę poszukałem w necie ale nic istotnego nie znalazłem.
Rozdział trzeci skrzynia biegów w GTR jest niestety słabym punktem samochodu i już przynajmniej 3 poleciały w kosmos przy starcie z procedury startowej i dlatego posiadacze tych aut z pewnością będą do minimum ograniczali ilość takich startów bo nowa skrzynia kosztuje kosmos kasę a co za tym idzie zamiast 3,6 do paki zapewne robi taki GTR 3,8 i tutaj już robi się nie ciekawie bo 480KM + 1700kg masy + napęd na 4 kola generują mega straty

, na ćwiarte raczej nie pojedzie 11,7 bo czesto podają 11,8 a bez kontroli startu będzie wolniej.