S2000 z piekla rodem :)

Dyskusja na temat filmów kręconych przez ekipę SRTB i nie tylko.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez qualin » poniedziałek, 16 lutego 2009, 18:43

Fiveopac napisał(a):
nie mi to mow, ja tylko wstawilem ciekawe wg mnie auto i zostalem pojechany od 15 latkow, no sorry myslalem ze tutaj ludzie na poziomie siedza :/

No akurat Rulek to ma cos kolo 42 lat z tego co pamietam i jest przykladnym ojcem żony i męzem córki czy jakos tak.
Po prostu na filmie nie ma naprawde nic szczegolnego, stad ta reakcja. Troche bez sensu tluc sie o jakis film pryszczatego nastolatka z usa?

na zywo nei wyglada na tyle :P huehue
ok to piszcie ze film z doopy, a nei czepiacie sie mnie, portalu i bog wie czego jeszcze.
Obrazek
qualin
Frequent User

Postprzez rulek » poniedziałek, 16 lutego 2009, 19:01

Dobra, zapomnialem sie jeszcze czepic ze masz dziadowaty samochod :lol: Nieniejszym to czynie 8) Zart, zebys sie nie spial czasem znowu.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez FELIPE » poniedziałek, 16 lutego 2009, 23:55

Brychu napisał(a):Chciał pokazać furious.pl

rulek napisał(a):No wlasnie mysle ze Brychu ma racje, po raz kolejny mial byc lans super zajebiscie wyjebistego portalu dla chlopcow ktorzy w rozwoju staneli na poziomie 15stego roku zycia.

qualin napisał(a):zaden koorva lans portalu, nastepnym razem dam wam linka do yt zebyscie sie nie posrali.
a co do portalu to przeszkadza wam cos ? skoro jest taki z doopy to zrobcie lepszy, pierdolic to kazdy potrafi.
nie wiedzialem ze jestem 15 latkiem, takie teksty zachowaj dla siebie.

czytając w/w posty muszę po raz kolejny przyznać rację Brychowi i pogratulować celności wypowiedzi :)

-----

qualin IMO zbyt emocjonalnie podchodzisz do tego, co może sprawiać wrażenie, że jednak masz coś wspólnego z promocja portalu na forach, peace :)

jeśli tylko linki są wartościowe to z przyjemnością większość poczyta / obejrzy treści z furious.pl

PS. żeby była jasność ja akurat do furious.pl nie mam zastrzeżeń, z punktu widzenia reklamodawcy wg mnie to ciekawa strona :)
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez qualin » wtorek, 17 lutego 2009, 00:38

rulek napisał(a):Dobra, zapomnialem sie jeszcze czepic ze masz dziadowaty samochod :lol: Nieniejszym to czynie 8) Zart, zebys sie nie spial czasem znowu.

z dziadowaty to wiem, ale laski idzie na niego rwac jescze :P huehue

Felipe, nie tylko ty z tego forum reklamowales sie na furious :P

niech wam bedzie i wybaczam czepialstwo, ale wkurwilo mnie troche to co nasmarowaliscie :P
Obrazek
qualin
Frequent User

Postprzez Bizon86 » wtorek, 17 lutego 2009, 15:27

Oj jo chłopaki najlepiej to sie jeszcze pogryzcie po kostkcha :mrgreen:
Bizon86
User

Poprzednia strona

Powrót do Filmy