tomi napisał(a):mi w PZM wyliczyli 1000zł a w PTU będe teraz miał 600zł + pakiet 150zł czyli 750zł za cały rok więc mi sie tak bardziej opłacało

wadel napisał(a):tomi napisał(a):mi w PZM wyliczyli 1000zł a w PTU będe teraz miał 600zł + pakiet 150zł czyli 750zł za cały rok więc mi sie tak bardziej opłacało
Slabo mi sie robi na mysl smierdzacego za przeproszeniem PTU ( z mysla o AC mowie )
firma lubi tzw male czcionki ... Naprawa(wycena) za pomaca czesci zastepczych a nie firmowych.
Przycine ostra wala.
wadel napisał(a):tomi napisał(a):mi w PZM wyliczyli 1000zł a w PTU będe teraz miał 600zł + pakiet 150zł czyli 750zł za cały rok więc mi sie tak bardziej opłacało
Slabo mi sie robi na mysl smierdzacego za przeproszeniem PTU ( z mysla o AC mowie )
firma lubi tzw male czcionki ... Naprawa(wycena) za pomaca czesci zastepczych a nie firmowych.
Przycine ostra wala.

KOZI napisał(a):wadel napisał(a):tomi napisał(a):mi w PZM wyliczyli 1000zł a w PTU będe teraz miał 600zł + pakiet 150zł czyli 750zł za cały rok więc mi sie tak bardziej opłacało
Przycine ostra wala.
a o co dokładnie chodzi, bo mam tam AC:)