SRTB Dzieciom - 2008

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez rulek » czwartek, 25 grudnia 2008, 20:58

No Panowie, chyle czoła przed Wami. Możecie być z siebie bardzo dumni, taka postawa w dzisiejszych czasach to rzadkość. Bardzo serdecznie Wam, chociaż nie wiem czy akurat to słowo jest trafione, gratuluje :D
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » czwartek, 25 grudnia 2008, 21:01

wspaniała akcja. Orzech muszę Tobie poraz już kolejny (i mam nadzieję, że nie ostatni) pogratulować inicjatywy i zaangarzowania w tą akcję.
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez --orzech-- » czwartek, 25 grudnia 2008, 21:19

wiecie ta moje zaangazowanie bylo by niczym bez waszej kasy ;) pomocy tadzia, weeda i matiego... no i erdiego i jego ekipy...

chociaż były momenty kiedy żygać mi sie chciało podejsciem niektórych osób typu - ile z tego macie, takie dzieci powinno utrzymywać miasto, zbierasz na bmke itp. i nie bylo to mowione zartobliwie...

do tego teksty typu - czekam na przelewy i nie mam kasy... no kurna, nie chodziłem po obcych tylko po znajomych, naszych wspolnych i nie tylko...
a wiadomo ze nie zbieralismy jakis wielkich kwot to po pierwsze po drugie każda złotowka się liczy... rok temu zbieralem nawet po 10zł przecież...

było tez kilka innyych kiepskich zdarzeń po których rece opadaja...

Ale wszystkie te momenty minely kiedy zobaczylismy miny dzieci po otwarciu paczek... no mowie wam rewelacja...

za rok pociśniemy jeszcze bardziej... pomyślcie tylko ile mozna uzbierać kiedy wszyscy się w to zaangazujmy... wystarczy zapytać tylko wśród najbliższych znajomych o to czy się nie dorzuca i tyle...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez zefir » czwartek, 25 grudnia 2008, 22:35

dzieki Orzech naprawde super sprawa, niestety w tym roku wyslalem tyle co moglem, a jesli za rok dali byscie wczesniej znac moglbym rozszerzyc akcje o Lodz, czyli moich ziomkow.

Ja w lodzi probowalem zebrac kase dla dwoch domow dziecka ale sami dyrektorzy tych placowek stwierdzili ze nie potrzebuja pomocy :shock: :shock: :shock: co bylo dla mnie szkokiem.
wiec za rok ja postaram sie dla was jeszcze ogarnac LOdz bo radosc tych malych ziomkow BEZCENNA :) :) :)
zefir
User

Postprzez ravestation » czwartek, 25 grudnia 2008, 22:38

świetna relacja i świetnie, że się udało... grosz do grosza i uzbierała się odpowiednia sumka :) fajnie, że akcja zakończyła się pomyślnie, a na twarzach dzieciaków zagościł uśmiech :) brawo za inicjatywę :!: :D
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez weede » niedziela, 4 stycznia 2009, 01:06

na stronie http://www.dzieciom.srtb.pl/ jest rozliczenie za tegoroczną akcje (na dole)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez --orzech-- » czwartek, 8 stycznia 2009, 13:42

Witam wszystkich darczyńców

Molestuje mnie telefonami Pani z domu dziecka aby w jakiś sposób nam podziękować za datki.
Prosi o adresy osób które chcą dostać podziekowania w formie listu oraz dane firm które wrzuciły conieco do akcji w tym samym celu.
Wszelkie dane prosze na pw.

Pozdrawiam
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne