Nauka ruszania dla początkujących...

Dyskusja na temat filmów kręconych przez ekipę SRTB i nie tylko.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez AC_grzechu » sobota, 20 grudnia 2008, 11:56

Ale ja nic nie zaczynam - uważam BMW za najlepszą markę i tyle - ale to moja prywatna opinia i koniec.

Muscle car'y to fajna sprawa, ale silniki M nie na darmo nazywane są majstersztykami moto-technologii.

Ale i tak taka dyskusja nic nie da - jest wciąż pełno ludzi którzy twierdzą że FIAT jest super albo KIA :P - ale to ich sprawa a nie moja :)

g.
AC_grzechu

Postprzez MacMax » sobota, 20 grudnia 2008, 14:56

To takie 3 jeszcze amercan style

Charger
http://pl.youtube.com/watch?v=vd-wtUWeN3o
Pantera
http://pl.youtube.com/watch?v=7lUFPYevUFY
Challenger
http://pl.youtube.com/watch?v=VOObEyQ8Aow
dźwięk niszczy... :shock:
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez rulek » sobota, 20 grudnia 2008, 15:27

Grzechu chodzi mi tylko o to, zebys za wszelka cene na kazdym kroku nie podkreslal ze BMW jest najlepsze najszybsze najbradziej zaawansowane technologicznie. Jak juz pisalem, jest taki jeden osobnik ktory na kazdym kroku przypomina jaka to Honda jest och i ach ;) Nie pisze, ze sie z tym nie zgadzam. Tylko czasami trzeba wywazyc co napisac, zeby nie napisac za duzo, a tym bardziej za czesto ;)
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez ryba m-50 » sobota, 20 grudnia 2008, 18:33

Rulek wyluzuj, bo niedługo ludzie będą sie bali cokolwiek pisac;) Niech sobie tam piszą że bmw jest najlepsze czy tam Honda. Jak by nie było różnicy charakterów to nie byłoby zdrowej rywalizacji i najpewniej nie istniałoby to forum:) A co jest lepsze to sie zweryfikuje na kresce:)
Ostatnio edytowano sobota, 20 grudnia 2008, 18:38 przez ryba m-50, łącznie edytowano 1 raz
kup japońca, będziesz kręcić do końca:)
ryba m-50
Super user

Postprzez rulek » sobota, 20 grudnia 2008, 18:38

Ok wyluzuje sie: Audi jest najlepsze, najladniesze, najszybsze, szybsze od M3, M5, Dacii Logan (nawet tej Brycha), ma najwiekszy na swiecie bagaznik, jest najlepiej wykonczone, ma Quattro ktore bije wszystkie napedy na glowe, ma historie ktorej pozazdroscic moga inne marki, no i ma mnie jako kierowce :lol:
Ostatnio edytowano sobota, 20 grudnia 2008, 18:39 przez rulek, łącznie edytowano 1 raz
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez ryba m-50 » sobota, 20 grudnia 2008, 18:39

Hahaha i o to stary chodzi:) Zgadzam się z Tobą na 200%
ryba m-50
Super user

Postprzez AC_grzechu » niedziela, 21 grudnia 2008, 11:05

Audik prawie nówka - jak mówił inżynier Karwowski....

A Audi A4 z 96 roku miało najlepsze zawieszenie na świecie - to był OKRĘT a nie samochód :P Chyba większego sztrucla zawieszeniowego nikt inny nie wymyślił :D:D:D

Będę grzeczny i będę uświadamiał Was o najlepszości BMW odrobinę rzadziej :D.

pozdro
g.
AC_grzechu

Postprzez FELIPE » niedziela, 21 grudnia 2008, 11:51

AC_grzechu napisał(a):A Audi A4 z 96 roku miało najlepsze zawieszenie na świecie - to był OKRĘT a nie samochód :P Chyba większego sztrucla zawieszeniowego nikt inny nie wymyślił :D:D:D

ja co prawda nie mam rocznika 96, ale zawieszenie wielowahaczowe ma swoje wady i zalety, niestety na polskich drogach jest więcej wad, ale zapewniam Cie, że na równych niemieckich drogach spisuje się świetnie, zresztą wystarczy spojrzeć na kolejna generację A4, w której rozwiązanie to zostało zachowane

największą wada tego zawieszenia jest ekonomia, koszty eksploatacji na Zachodzie dopiero teraz wymusiły powrót do zawieszenia, jakie znamy z golfa
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez ryba m-50 » wtorek, 23 grudnia 2008, 00:43

Ciekawe jakie zawieszenie źle spisuje sie na równych niemieckich drogach??:)
ryba m-50
Super user

Poprzednia strona

Powrót do Filmy