ERDII napisał(a):Kozi powiedz mi kiedy odmowilem komus wyscigu? Piszesz takie bzdury, ze chyba znowu jestes pijany po jednym piwie. Jak crx byl nie wystrojony to tez marudziles ze nie przyjedziesz na spot. Pozatym jak jestes taki kozak to stan swoim audi z moim 328 i zobaczymy kto jest szybszy?? miedzy crx-328-a3 sa mniej wiecej takie same roznice przyspieszen. Wiec z tego wzgledu uwazam, ze nasze wyscigi(crx-328) sa troche bez sensu. co mamy sie scigac do woli az Tobie niewejdzie dwojka potem trojka i wtedy ew. wygram. Dzieli je roznica ok 2sek na 400m. Wez pomysl na drugi raz jak napiszesz jakas swoja wypocine.
a Ty co sie urwałeś nagle nito z gruszki nito z pietruszki? Nie chce mi sie komentowac nawet jakis Twoich bzdurnych wywodów na temat scigania sie A3 dieslem z BMW 328, jak Ci to poprawi samopoczucie, żebyś miał co opowiadac małolatom to możemy sie ścignąć, mi to nie robi naprawde... Śmieszy mnie poprostu jak i wiele osób Twoje podejscie, ze masz auto do tego a jak co do czego to nie chcesz nigdzie jechac ani sie scigac... I nie pisz jakis bzdur, ze ja nie chcialem sie scigac crxem bo zawsze chce i z kazdym, Ty marudziles ze sie boje czy cos niewystrojonym wiec przyjechalem niewystrojonym a i tak dostales 3-4 długosci wiec o co chodzi... EOT