Spot - czyli wszyscy razem w innym tempie

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez weede » poniedziałek, 11 sierpnia 2008, 22:09

Kozi juz jestes w rankingu ;)

A dlaczego tak pozno...moze jutro lepiej?
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez KOZI » poniedziałek, 11 sierpnia 2008, 22:17

ja też bym był za jutrzejszym dniem, kieyds ustaliliśmy nawet, że co wtorek, tylko musiałbys weede zorientowac sie czy by mogli byc wszyscy liczacy sie gracze czyli. np. sebek, kuba, albert bo ten spot na podstawie ktorego byl ranking to chyba srednio byl obiektywny. Musialby sie zmierzyc sebek z rs4, vetta - no nie wierze normalnie ze ta corsa az tak zap.... 8)
KOZI

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 11 sierpnia 2008, 22:23

Na pasie sa troche lepsze warunki do ustalanie czegokolwiek :idea:
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez dave » poniedziałek, 11 sierpnia 2008, 23:04

mowiac szczerze nie spodziewalem sie tu takiego obrotu spraw.. pamietam jak jeszcze niedawno wypowiadalem sie w jakims watku o propozycji pomorzan na spota i posciganie sie w kilku klasach.. wtey mowilem ze tak naprawde nie ma sie kto scigac, nie ma mocnych aut. cieszy mnie fakt ze bydgoszcz zaczyna zapierdalac, no moze przesadzilem, to forum zaczyna zapierdalac i jest mi niezmiernie milo byc w takim gronie. CRX jest jest miazga. cieszy fakt ze kozi w koncu pow ielu miesiacach oczekiwania ma chyba to co chcial i jak jest szansa tym autem na 12s to czapki z glow dla garzu bo tak jak napisal w innym watku piotrus zbudowanie szybkiego n/a nie jest prostym zadaniem. pozdrawiam.
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » środa, 13 sierpnia 2008, 17:03

pewnie weed wyrwie focha ze znowu napisze ze sie nic nie dzieje ale co z tym spotem... Dave ładnie napisales, ze cos sie rusza - sa auta tylko przydałby sie jaki spot zeby to zweryfikowac... Wczoraj meczylem weeda telefonami zeby cos zrobic ale nic nie wyszlo:( Dzisiaj to pewnie za mało ludzi przeczyta ale może umowimy się na jutro czyli czwartek? Piatek wolny to tymbardziej nikt nie bedzie marudzil... Ktos wczesniej pisal zeby w piatetek zrobic spot, mi pierwszy raz w zyciu nie pasuje termin bo musze jechac po sistre na latnisko do W-wy wieczorem:( Tylko jak juz zrobimy spot to zeby sie ktos scigal a nie na zasadzie jak Erdi powie - po co bo i tak przegram, to po co w takim razie robic te samochody... Five masz auto na chodzi bo cos dawno Cie nie widac bylo?, Sebek ma awarie, Dave jeszcze chyba nie wyjechal, Kuba niby chory, Orzech awaria, Erdi i tak nie przyjedzie bo szkoda paliwa a jak juz to sie nie bedzie scigal bo po co wiec wsumie moze to i bezsensu ten spot:(
KOZI

Postprzez GaRaż » środa, 13 sierpnia 2008, 17:12

KOZI napisał(a):Erdi i tak nie przyjedzie bo szkoda paliwa a jak juz to sie nie bedzie scigal bo po co wiec wsumie moze to i bezsensu ten spot:(

a tak sie chlopak jadowil jak CRX stal :) :P :mrgreen:
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Pawel BMW e36 » środa, 13 sierpnia 2008, 19:39

weede napisał(a):
Pawel BMW e36 napisał(a):z erdim jechalem, nie zawiodlem sie na mojej, moge sprobowac jeszce raz :mrgreen:

325 wygralo z 328? masz cos porobione bo nie znam Twojego autka

zaluj chlopie zaluj, nie mowie ze wygralo, ale moim zdnaiem szlo rozno do 130 pozniej juz Erdi odchodzil i bylo widac roznice, heh kazdy ma cos nakombinowane :mrgreen:
Pawel BMW e36
User

Auto: e46

Postprzez qualin » środa, 13 sierpnia 2008, 20:41

jezeli nie pojade nad morze jutro to moge wpasc, ale ja to zaden zawodnik dla Ciebie Kozi :P
Obrazek
qualin
Frequent User

Postprzez Fiveopac » środa, 13 sierpnia 2008, 21:28

Moge jutro podjechac, ale k.22 8)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez KOZI » środa, 13 sierpnia 2008, 21:55

22 w sam raz ale widac cos odzewu nie ma.... Nie ma to jak bydgoski streetracing...
KOZI

Postprzez Brychu » środa, 13 sierpnia 2008, 22:04

Mi wczoraj koleżanka powiedziała, że jej koleżance jakiś gość proponował udział na fotelu pasażera w nielegalnych wyścigach w Myślęcinku, ale odwołali :)
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez dave » środa, 13 sierpnia 2008, 22:16

:lol: zapytaj w jakim aucie to wszystko bedzie jasne 8)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez tomi » środa, 13 sierpnia 2008, 22:19

ja moge wpaść, zresztą jak zawsze, pomimo tego że jak ostatnio w drodze do Mc-a wyskoczyłem w powietrze to zajeb... powoziem o asfalt i cos mi sie katalizator spier... lub łączenie gdzieś przy kacie i cos trzeszczy
tomi
Forum Killer

Postprzez Brychu » czwartek, 14 sierpnia 2008, 10:09

Jakimś starym BMW, a gość jest podobno z Fordonu.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez eject » czwartek, 14 sierpnia 2008, 13:42

heh ja bylem umowiony na wtorek na 22 wlasnie w tym miejscu i nie wypalilo ale same A3 mialy byc ;]
eject

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne