qualin napisał(a):zreszta ty tak nie cwaniakuj, bo znowu cie nie bedzie parówo jedna
qualin napisał(a):polegla w ulicznej walce z klekoczacym peugeotemcoz to byly za emocje wyscignac cie o kilka dlugosci auta przy ekstremalnie niebezpiecznej predkosci w ruchu miejskim, nie wim jak ty ale ja mialem az 60 km/h na budziku i prawie sie ze strachu zesralem
![]()
![]()

Piotruś napisał(a):Jechałem spokojnie z Marzeną po zakupy. Ale jak bardzo chcesz, to możemy się ustawić gdzieś kiedyś

qualin napisał(a):jo z toba sie ustawiac, obiecywales jeszcze w niedziele ze bedziesz teraz na spocie i co ?? teraz sie jakas praca wykrecasz

Piotruś napisał(a):qualin napisał(a):jo z toba sie ustawiac, obiecywales jeszcze w niedziele ze bedziesz teraz na spocie i co ?? teraz sie jakas praca wykrecasz
Przyjedź przed 19-stą, to Cię złoję. Niestety - mam taką profesję, że czasami coś mi wyskakuje z nienacka.

eject napisał(a):prosze na pw o miejscowke i czas spoota bo nie kumam tych waszych Z S M itd ;]
jestem tu 1 dzien
Brychu napisał(a):21 M byłaby chyba ok
eject napisał(a):prosze na pw o miejscowke i czas spoota bo nie kumam tych waszych Z S M itd ;]
jestem tu 1 dzien