Aktualizacja rankingu - dyskusje,nowe wyniki

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez --orzech-- » czwartek, 24 lipca 2008, 06:41

a ja tam jestem za... nie zakladalibysmy sie miedzy soba tylko wybierali cwaniaczkow z miasta ;)
ja juz bym mial zarobiona kaske na woku ktory uwazal ze ml 55 amg mnie objedzie ;)

i za zarobiona kase kupujemy akcje naszego polskiego producenta samochodow labmo-style ;) wykupimy wiekszoscowy pakiet i zaczniemy produkowac swoja auta...
np. crx z napedemna tyl czy tez e30ki z silnikami od ferrari umieszczonymi centralnie... ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez KOZI » sobota, 26 lipca 2008, 00:22

no mi nie chodziło przeciez o własne grono tylko o obce osoby które zgrywają cwaniaczków... Bo pełno jest takich fetnych pajaców co myślą, że są niewiadomo kim i popisują się przed laskami albo kumplami. Ale wiadomo, że to i tak tylko tak sobie napisałem bo i tak by nic z tego nie wyszło...
KOZI

Postprzez Jarek104 » sobota, 26 lipca 2008, 05:59

trzeba by tylko takich cwaniaczków ściągać na spoty.. a który z nich miałby odwagę?
No chyba że w ciągu dnia spontany spod świateł :lol:
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez KOZI » środa, 30 lipca 2008, 11:33

chyba trzeba troche ranking zaktualizowac co? tylko czy np. koledzy z grudziadza zaliczaja sie do rankingu? jak to mialo by cbo juz nie pamietam a byla dyskusja o tego typu sprawach... Ni emam ni cprzeciwko jakby co tylko cos tam pamietam bylo mowione jak ktos raz na rok na spot przyjedzie czy cos to nie, chyba ze beda nas czesciej odwiedzac zeby bylo ciekawiej...
KOZI

Postprzez qualin » środa, 30 lipca 2008, 11:39

KOZI napisał(a):chyba ze beda nas czesciej odwiedzac zeby bylo ciekawiej...

ja obiecuje, ze bede tak czesto jak tylko bede mial mozliwosci ku temu :P

p.s
klapki kupiles ? :P :P :P
Obrazek
qualin
Frequent User

Postprzez weede » środa, 30 lipca 2008, 12:21

KOZI napisał(a):chyba trzeba troche ranking zaktualizowac co? tylko czy np. koledzy z grudziadza zaliczaja sie do rankingu? jak to mialo by cbo juz nie pamietam a byla dyskusja o tego typu sprawach... Ni emam ni cprzeciwko jakby co tylko cos tam pamietam bylo mowione jak ktos raz na rok na spot przyjedzie czy cos to nie, chyba ze beda nas czesciej odwiedzac zeby bylo ciekawiej...

masz racje ale sebek jest zalogowany na forum i mowil ze będzie wpadal na kolejne wieksze spotkania...wiec na liście mysle, ze warto - będzie ciekawiej ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Roli » środa, 30 lipca 2008, 12:33

weede napisał(a):sebek jest zalogowany na forum i mowil ze będzie wpadal na kolejne wieksze spotkania...wiec na liście mysle, ze warto - będzie ciekawiej

to zapenwe bede wpdal znim!!! :mrgreen:
Roli
Rookie

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne