Nasz Aniołek ;)

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez rulek » poniedziałek, 12 lutego 2007, 08:04

Fajny temacik na forum, towarzystwo ozywione i znajdzie sie dwoch albo trzech takich co za wszelka cene chca go zjebac. Stelmi, Slawek, Pitol powinniscie miec zakaz pisania w tym temacie :P
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 12 lutego 2007, 08:27

rulek napisał(a):Fajny temacik na forum, towarzystwo ozywione i znajdzie sie dwoch albo trzech takich co za wszelka cene chca go zjebac. Stelmi, Slawek, Pitol powinniscie miec zakaz pisania w tym temacie :P

I am sorry :P ;) , nie wiedzialem ze ten topic ma byc swiatynia ku czci kobitki i miejscem nieposkromionego lizusowstwa :P :lol: , tzreba bylo cos wczesniej napisac :lol: :lol: :lol: ;) :P , a tak zjebalem sprawe :lol: :lol: ;) :P
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez rulek » poniedziałek, 12 lutego 2007, 08:49

No nie pierwszy raz zjebales :lol: A takie dobre zdanie o Tobie mialem :P
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez rottie » poniedziałek, 12 lutego 2007, 12:16

pitol napisał(a):Ja tam gejem nie jestem, mam dziewczyne i jestem wery hepy.

Zdjęcia mi się nie podobają, Ty jako dziewczyna/kobieta mi się też nie podobasz, zarówno ciałem jak i duchem. Być może ktoś chciałby mieć jako swoją wybrankę, kogoś, kto szerszej publiczności pokazuje to i tamto, mi zdecydowanie nie.

Jaki Ty jestes zalosny... :/
Naprawde wspolczuje Twojej dziewczynie.
Nie slyszales nigdy o czyms takim jak takt?
rottie
User

Postprzez Magda » poniedziałek, 12 lutego 2007, 15:06

ehhehehhe ... rottie ale go podsumowales ale w sumie ma prawo do wyrazenia swojej opinii nie musze sie kazdemu podobac i moze powiedziec co mysli na temat...
Magda

Postprzez pitol » poniedziałek, 12 lutego 2007, 15:14

rottie napisał(a):
pitol napisał(a):Ja tam gejem nie jestem, mam dziewczyne i jestem wery hepy.

Zdjęcia mi się nie podobają, Ty jako dziewczyna/kobieta mi się też nie podobasz, zarówno ciałem jak i duchem. Być może ktoś chciałby mieć jako swoją wybrankę, kogoś, kto szerszej publiczności pokazuje to i tamto, mi zdecydowanie nie.

Jaki Ty jestes zalosny... :/
Naprawde wspolczuje Twojej dziewczynie.
Nie slyszales nigdy o czyms takim jak takt?

rottie, ale zajechałeś. Dziękuję w imieniu mojej dziewczyny za wyrazy współczucia :lol:
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez rottie » poniedziałek, 12 lutego 2007, 15:22

Magda napisał(a):ehhehehhe ... rottie ale go podsumowales ale w sumie ma prawo do wyrazenia swojej opinii nie musze sie kazdemu podobac i moze powiedziec co mysli na temat...

Nie chodzi o to ze nie moze miec wlasnej opinii...
Ja zostalem wychowany tak, ze jezeli kobieta mi sie nie podoba, zatrzymam to dla siebie. Nie bede klamal, ale co mi przyjdzie z tego ze sprawie jej jakas, nawet minimalna przykrosc?
Jezeli widze otyla osobe, tym bardziej obca, kultura nie pozwoli mi powiedziec jej "Ale Ty jestes gruby/a".
I Pitol tez pewnie nie powiedzialby Ci tego w oczy...Do tego nie tylko trzeba byc niewychowanym, ale jeszcze miec jaja...
rottie
User

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 12 lutego 2007, 15:24

Magda napisał(a): five nie wierzysz ze ja to ja?

A jest jakas sposobnosc do udowodnienia tegoż faktu? ;) Co do Pitolka to sie nim nie przejmuj bo to taka nasz maskotka na forum co sie kiedys tam przyczepila na innym forum szukajac kumpli i do tej pory jeszcze nei znalazla.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez pitol » poniedziałek, 12 lutego 2007, 15:33

Fajf i za to Cie kocham Żuczku :mrgreen:

Rottie, ja po prostu mówie co myśle. Osobie grubej nie powiem, ze jest gruba BO PO CO? To jest modelka, pozuje w konkretnym celu i siłą rzeczy ludzie o niej będa mówić, gdy zobaczą jej zdjęcia. Sam się wypowiedziałeś więc powinieneś wiedzieć o czy mówię.

rottie napisał(a):I Pitol tez pewnie nie powiedzialby Ci tego w oczy...Do tego nie tylko trzeba byc niewychowanym, ale jeszcze miec jaja...

Nie powiedziałbym jej tego w oczy, gdyż zwyczajnie szkoda mi czasu i strzępienia języka na takich ludzi. Dla mnie ktoś, kto pokazuje tyłek w internecie, do tego odsłania narządy z gruczołami mlecznymi, sie po prostu nie szanuje. Dla mnie jest nikim. Takie mam zdanie i mam do tego pełne prawo. A że ktoś się podnieca tymi zdjęciami, to Pani Magda powinna się cieszyć, ze wzbudza zainteresowanie. Jeszcze
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Magda » poniedziałek, 12 lutego 2007, 16:56

rottie madre slowa... five a jest jest... a co do pitola...po tym co teraz napisales cytuje" dla mnie jest nikim" to tylko swiadczy o Tobie o twojej klasie, kulturze i wartosciowosci jestes pusty i głupi i jesli ktos dla Ciebie jest nikim tylko dlatego bo zapozowal tak do zdjec to wyrazy wspolczucia wez czasem pomysl co piszesz !!! w ogole mnie nie znasz i oceniajac z wygladu wystawiasz ocene sam o sobie !! Ciekawe czy jesli bylyby to zdjecia w habicie byla by osoba na zdjeciach "KIMS" dla Ciebie... bo po zdjeciach ja NIGDY bym nikogo nie ocenila tylko po tym co pisze lub jak sie zachowuje !!! ............... koniec tematu napisalam co mysle o Tobie i mam juz Cie gleboko gdzies... nie chodzi mi o to ze Ci sie nie podobam lub nie podobaja zdjecia bo to akurat malo mnie obchodzi nie z mojej inicjatywy jest tutaj link do zdjec tylko o to co napisales ... wrrrrr ale sie zbulwersowalam...... :roll: :roll: :roll: :x :x :x :x :x :x
Magda

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 12 lutego 2007, 17:03

Magda napisał(a):five a jest jest..

a jakaż a jakaż?
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez FELIPE » poniedziałek, 12 lutego 2007, 18:57

chłopaki ja myślę że Madzia to Madzia, musicie mi wierzyć na słowo :)

a dowody rzeczowe najprędzej na jakiejś imprezie masowej z udziałem TUNING STUDIO :P chyba że Magda ma lepszy pomysł, np. jakaś wycieczka do BDG na impezę z okazji braku okazji 8)

poza tym zapomnieliście w tej dyskusji...
1) o gustach się nie dyskutuje (jak ktoś już wcześniej wspominał)
2) achy i ochy mile widziane (Madzi będzie miło)
3) konstruktywna krytyka mile widziana (modelki i fotografa)
4) za brak klasy (np. Pitola) forum nie odpowiada...
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » poniedziałek, 12 lutego 2007, 19:02

Madzia to Madzia, nie ma co spekulować. Na pewno pamięta jak jej ktoś porwał koleżanki z Władysławowa latem prawda ? :)

Pitol to też Pitol, który nabrał trochę ogłady od jakiegoś czasu, ale i tak Haro z niego wyłazi i Riveira czasami. Tajemnicą poliszynela jest że to ta sama osoba i to już chyba wszyscy wiedzą na forum, więc jak zaczyna irytować to trzeba go olać a później najwyżej go zbanujemy :)

Zdjęcia Madzi niektóre wyszły lepiej inne gorzej, kolejne będą już pewnie tylko lepsze.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez weede » poniedziałek, 12 lutego 2007, 20:20

I myśle, ze tym miłym akcentem możemy zamknąc już ten temat :)

Jeśli Magda będziesz chciała coś dodać to napisz PW do któregoś z moderatórów - otworzymy ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Poprzednia strona

Powrót do Off Topic