22:00 Spocik Wtorek 15 lipca

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez dave » środa, 16 lipca 2008, 00:12

--orzech--, mysle ze siudka i jego e30 tez trzeba wliczyc w ten sklad bo gdyby mial trakcje na starcie to podejrzewam ze w niczym nie odbieglby od waszych aut a dla podkrecenia atmosfery dodam ze siudek tez od 3 biegu zaczal mnie dochodzic, moze nie tak znacznie jak ty i five ale zaczal straty odrabiac mimo to ze to byl moj najlepszy start sposrod tych 3 moich wyscigo i mimo to ze wystartowalem minimalnie predzej... ja spodziewalem sie tego ze dostane w koncu lanie od ciebie ale five mnie mile zaskoczyl i w koncu mozna powiedziec ze mydelniczka smiga jak trzeba :D do nastepnego i obiecuje ze nastepnym razem smigne sie z erdim bo niesamowicie zamiata to cabrio ;)
Ostatnio edytowano środa, 16 lipca 2008, 00:16 przez dave, łącznie edytowano 1 raz
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez wachu » środa, 16 lipca 2008, 00:13

masakra byla
Wachu
wachu
Frequent User

Postprzez GaRaż » środa, 16 lipca 2008, 00:16

Spotkanie jak za starych czasow , duzo ludzi , duzo pojazdow , spotkalo sie ludzi co dawno sie nie widzialo i zamienilo kilka slowek (szacuneczek) , spotkalo sie tez ludzi co nie mogli sie powstrzymac z lekka szyderka( brak szacuneczku ) , CRX powoli back on the track :P , fiva mx calkiem ladnie zapina(szacuneczek) , oby tak dalej :)
Ostatnio edytowano środa, 16 lipca 2008, 00:21 przez GaRaż, łącznie edytowano 1 raz
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez ravestation » środa, 16 lipca 2008, 00:16

generalnie było zajebiście i na spocie i po Mac'u :)

k*** czemu ja mam taką wolną furę :(
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez --orzech-- » środa, 16 lipca 2008, 00:23

bo se taka kupiles ;) i pamietaj nie kupuj japonczyka ;)

jak ktos ma foty niech wrzuci na forum...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez wachu » środa, 16 lipca 2008, 00:25

16 minut do domu jechałem... z Wami sie nie moznazadawać;)
Wachu
wachu
Frequent User

Postprzez KOZI » środa, 16 lipca 2008, 00:28

no spot przypominal stare dawne czasy, super klimacik, siudek zostal dla mnie gwiazda spotu... aby czesciej.
KOZI

Postprzez DoRiS » środa, 16 lipca 2008, 00:28

spocik udany nawet bardzo duzo ludzi który wkońcu chca sie scigac a nie tylko oglądac pozniej pizda ze swirami po miescie (standard) ale te Siudka drifty na rondach wydaje mi sie ze zasługują na umieszczenie w filmie bo jest to cos zajebistego w punkty pasazera i widza stojącego z boku wiec moze trzeba o tym pomyślec??
Do Nastepnrgo Razu... :mrgreen:
8) 8) 8)
DoRiS
Frequent User

Postprzez Fiveopac » środa, 16 lipca 2008, 00:31

Wielkie dzieki dla davea, orzecha i erdiego za emocje jakich dawno w bydzi nie bylo. Warto byla dla tej sprawy obudzic Marka o 22 by wyrwac mydelniczke z czelusci warsztatu gdzie czekala nieczego sie nie spodziewajac na zmiane sprzegla heheh wiedzialem, ze bedzie warto ;) Chyab po dzisiaj zeszlifowalem okladzine do nitów :P
Gdy zobaczylem jak dave wyrywa na starcie to poczulem taka bezsilnosc.... strach sie bac co bedzie za chwile ;)
GaRaż, gratulacje za przyjazd crx'em, Kozi jest w siódmym niebie 8) Na nastepny spot juz pewnie bedzie auto smigac na 100%.

Wyjazd z maka w wykonaniu Tadzia to po prostu mistrzostwo :lol: perwersja jak ch*j :lol:

Zaluje ze ominal mnie przejazd Siudka na bernardyjskim, Erdi wykrzyczal ze na rondo orzecha wiec tam na was czekalem :/
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez KOZI » środa, 16 lipca 2008, 00:37

a jak tam wogole pojedynki dave - orzech - erdi - five? bo srednio widzialem cos...

wiem, ze napewno erdi wygrywal z orzechem tak? a jak porownanie do reszty?
KOZI

Postprzez Fiveopac » środa, 16 lipca 2008, 00:37

W necie znalazlem filmik, zobaczcie jak wesolo sie bawia chlopaki z Kalifornii:

California Dorifto
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez ravestation » środa, 16 lipca 2008, 00:39

zajebiście chłopaki się bawią :D
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez --orzech-- » środa, 16 lipca 2008, 07:46

wiec tak... nasze auta są równe i tyle nikt z nikim nie wygral... kolejnosc jest taka... erdi, ja, mydelniczka five... ale nie przywiazywalbym sie za bardzo do tej klasyfikacji poniewaz dave jeszcze dlubie... five czeka na strojenie, a ja .... ch...j wie co ja zrobie...

bardzo mi sie podobal pojedynek kuby z erdim... kurna na prawde nie bylo widac jakies magicznie duzej roznicy nawet na starcie... fakt ze kuba nie strzelil ze sprzegla ale erdiemu udalo sie fajnie skleic oponki na starcie...

gratki dla djkonika za to ze w koncu przemyslal sprawe i nie daje mi uciec ze startu jak to byo jeszcze na poprzednim spocie... fakt ze dopiero na koncu mnie doszedl ale i tak widac olbrzymi postep...
--orzech--
srtb crew

Postprzez dave » środa, 16 lipca 2008, 08:26

to co.. robimy jakas aktualna liste aut srtb :?: ;)
tak na szybko wychodzi
1.kuba
2.erdi
3.konik lub orzech
4.orzech lub konik ;)
5.five
6.ja
7.siudek

pewnie wielu pominalem ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » środa, 16 lipca 2008, 09:20

fajna byla by dwojaka lista...
Uwazam ze powinnismy spotkac sie tak jak to bylo wczoraj i wziasc g-techa naszego i dzieki temu wszyscy beda mieli równe szanse i szacunkowe osiagi.
Interesowaly by nas tylko 0-60mph i 1/4 mili... aby wynik byl zakceptowany musza byc conajmniej 2 swiadkowie z srtb i prob i pomiarow ile kto bedzie chcial.
Dzieki temu nawet jak ktos sprzeda fure to bedziemy mieli mozliwosc sprawdzenia jak tczy ktos sobie poprawil czy pogorszyl i lista ta bedzie stala... jak sie juz kogos wpisze to nie bedzie mozna wypisac... ze np. wstydze sie i prosze mnie wypisac...

ale jak wiadomo pomiary gtechem to jedno a drugie to sprawdzenie sie jeden na jeden kiedy dochodzi adrenalinka...

wiec wowczas mamy drugą liste "kto z kim" przez co mamy widoczny obraz tego jak to wyglada na ulicy... i jezeli ktos sprzedaje fure automatycznie znika z listy do momentu kiedy nie sprawdzi sie z innymi obecnymi na liscie.
i nie moze byc sytuacji tego typu:

Załóżmy że z osoby A B i C wszystkie objezdzaja i sprawdzaly sie z osobami E F G i H.
osoba A sciga sie z osoba B
wygrywa A o powiedzmy długosc auta,
Nastepnie osoba A sciaga się z osoba C i wygrywa z nim tylko o poł długosci auta wówczas lista ranking wyglada tak:
1. A
2. B
3. C
4. D
itd.
i tak będzie wygladal ranking do momentu kiedy nie sprawdzi sie w bezposrednim pojedynku B z C...

No nie mowie juz fajna byl by jeszcze jeden ranking... z jazd po naszym kartodromie...
czyli jak wyzej... minimum 2 swiatków, jady tylko w jednym kierunku... łącznie w czasie jednej proby 4 okrazenia, kazde liczone z osobna i pięć jednoczenie z czego wyciagamy i wrzucamy na liste:
najlepszy czas okrazenia oraz czas przejechania 5 okrazeń... liczba prob jak wczesniej wedle uznania...

Co panowie na to?!
wkoncu jakies statystyki sie pojawia na forum i na naszej stronie ;)
--orzech--
srtb crew

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne