--orzech-- napisał(a):szczerze mowiac nie wierze aby moglo byc lepiej.
Ale całe BWM też spisało się na tip top - odziwo . No i straty na mecie zarówno Kubicy jak i Heidfeld'a do Ferrari były relatywnie nieduże. Może i zwycięstwa by nie było... ale gdyby Robert dostał info o tym oleju mogłoby byc ciekawiej Myśle, że najwiekszy atutem Ferrari na tym torze była predkośc maksymalna.
przez Kamil Wolski » niedziela, 25 maja 2008, 15:13
Podobała mi się akcja wyjścia Kubicy na 2gie miejsce. Ułamki sekund Do tych bardziej ciulowych momentów - taran przed szykaną na 10min przed końcem (nie pamiętam nazwisk )
Raikonen na dohamowaniu staranowal Sutila (btw warto obejrzec ta scene jek Kimi chcial opanowac bolid - normalnie dorifto )
Podobno od przyszlego sezonu wprowadzaja zakaz koców na kola przed wyścigiem, zeby grzały sie bezposrednio na torze co spowoduje jeszcze wieksza slizgawke na początku wyscigu. Tylko osobicie nie wiem czy to dobry pomysl jak w niższych klasą wyscigach np. DTM koce to normalka...
przez Kamil Wolski » niedziela, 25 maja 2008, 15:43
Biorąc pod uwagę że te bolidy są bardzo bezpieczne, niech nie grzeją opon, niech nie mają trakcji, przynajmniej jest bardziej widowiskowo. Bo oglądać 2h jak każdy jedzie po idealnym torze, bez problemów z opanowaniem bolidu, bez pomyłek, itd, to trochę nudno Wolałbym już sobie pograć w coś na kompie, a tak to o dziwo i ja chętnie posiedzę przed tv
Kubica zajął 1 miejsce ze sporą przewagą nad Heidfeldem. Po raz pierwszy w historii hymn Polski na wyścigach Formuły 1 Na dodatek jest liderem pucharu świata F1
gratuluje. w tym roku niewatpliwie bedzie mu bardzo ciezko zdobyc puchar, za to w przyszlym sezonie dam sobie rece obciac ze bedziemy mieli mistrza swiata w F1.