ja byłem na finałowych przejazdach parami...
Niby fajnie ale szkoda, że tor taki krótki, praktycznie 3 zakrety w które bokiem wchodzą w punktowanych przejazdach i tyle... ponad połowa aut to nissany, reszta BMW i chyba ani jednego auta innej marki nie było:) Napewno poziom zawodników jak i aut jest wyższy z roku na rok, fajnie nissany się prezentują ale jakoś tak chyba mniej widwiskowo było niż rok temu, wtedy było więcej zaciętych walk i bliżej siebie jeździli, dzisiaj bardziej asekuracyjnie aczkolwiek było kilka ciekawych sytuacji, raz sie nawet minimalnie przytarli podczas wyprzedzania... Raz jeden z zawodników nie wyrobił i przejechałby ochroniarza i skasowałby bmke Tedego ale kawałek przed sie zatrzymał:) a wygrało pewnie najstarsze auto bo jednookie BMW E30 z wielką chłodnica na przodzie, natomiast w kategori dźwieku dla mnie egzekwo zajeły pierwsze miejsca dwa auta, każde o zupełnie innym dzwieku, jedno to nissan 200SX S14 z silnikiem od skylina, wkręcał się niemiłosiernie jak ścigacz a jaki piekny dźwięk odcinki, natomiast dzwiękiem V8 idąc luzacko na niskich obrotach driftem zabijało to:
oczywiście nie zabrakło pinknych dziewczyn, jak zwykle toyo girls dawały rade, ogólnie zrobiłem tylko dwa zdjęcia, jedno bmki powyżej drugie to tylko, ż ena zdjęciu wogóle nie ma efektu:(