w południe tam zapewne bedzie masakra... miliony ludzi i troche policji...
nieraz jest tezz wesoło ponieważ w okolicznych wioskach kazdy czysci ciągnik komara lub taczke na 1-go maja zeby sie troche polansować a jak nie ma czym to trzeba sie wkupić w łaski sąsiada kupić 7 tatr lub wojaków i musi być wesoło...
a tak na serio to mozna zrobic jakąs zorganizowaną akcje w godzinach popołudniowych jak juz sie uspokoji...
przez ravestation » wtorek, 29 kwietnia 2008, 10:15
my z Five'em będziemy na zlocie bezdaszników w Tleniu...
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
super, jedziemy z nimi!!!! Tak jak pisałem, ja tam zajze ok 13-ej, jadę żonowozem, żeby się nie rzucać w oczy Jakby ktoś był chętny na wczęsniejszy wypad, to o 12 spotykamy się na Bliskiej w Osielsku
na Pasie będzie sporo ludzi jak co roku ale pewnie tam zawitam do Tlenia chyba tezz sie przejade wkońcu długi weekand więc mozna jezdzic i luuukaccc coo sie dzieje w okolicy...
w osiu to co najwyzej mozna sobie grila zrobic bo pas nie nadaje sie zbytnio do scigania, jest strasznie nierowny i auto podskakuje na nim jak zaba, przynajmniej moje.