VI Targi Motoryzacji "Auto-Show" i eliminacja Wojn

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez FELIPE » czwartek, 24 kwietnia 2008, 08:04

czytajcie uwaznie i ze zrozumieniem

przeciez Michał napisał zaraz po poscie Jarka
bigboy napisał(a):Honda jest autem prywatnym
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez Jarek104 » czwartek, 24 kwietnia 2008, 14:21

Cassel napisał(a):i zaczyna sie to co zwykle naskakiwanie... kolego czemu nie mialbym wystartowac w olsztynie skoro pod koniec maja jade na zawody ca do poznania na malte? a olsztyn jest jeszcze pozniej? wystartowales i byla beka ze nie chciales pokazac nieladu w bagazniku :D a wygrales dlatego ze honde przeniesli...

ja startowalbym z stelmim wiec bez bagaznika nie mialbym wiekszych szans...

no w tym problem ze nie chcialem startowac z pustym bagaznikiem pokazujac tylko zewnetrzna strone auta i mala czesc srodka.

stelmi - no to nie jest auto euro

No niestety, na to auto zarabiam sam i to nie w firmie tatusia..
Nie bój się, na finale zobaczysz mój bagażnik, będzie zrobiony do tego czasu
I zwróć uwagę na fakt, że gdyby accord od razu startował w show-carach, to bym wygrał, a jakąś tam konkurencję miałem, nie sądzisz?

Trzeba było startować, jesteś z Białych Błot, więc powinieneś startować w Bydzi.. Każdy może powiedzieć, że ma auto niegotowe i jedzie do innego miasta na późniejsze eliminacje.. Ale wypadałoby startować na swoim terenie, no chyba, że aż tak trzesiesz dupa przed Bydgoską sceną tuningowa, która zbyt bogata nie jest...
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez Cassel » czwartek, 24 kwietnia 2008, 15:43

trzesiesz dupa chyba ty mowiac do mikofonu nie no nie ma po co otwierac tego bagaznika. a co to za roznica gdzie pracuje? moglbym kurwa pracowac u kaczynskiego i ch.. cie to powinno obchodzic. wazne ze pracuje i zarabiam na to co robie.
na swoim terenie? a to niby czemu jak moge gdzie chce? polska to wolny kraj, wiesz o tym? bo chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy. moze tobie sie nie chce i zal ci kasy na benzyne zeby jechac do innego miasta mi nie i moge wystartowac w eliminacjach ktorych chce
Cassel

Postprzez gshock » czwartek, 24 kwietnia 2008, 15:51

zaczyna wesolo byc w temacie widze ;)
prawdziwa wojna sie kroi
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 24 kwietnia 2008, 16:14

Cassel, bagażnik bagażnikiem, ale Jarek wcześniej zdecydował już że go nie będzie otwierał więc to co ktoś miał niepotrzebnego w aucie (np opona) wylądowało w jego bagażniku, więc się nie dziwie że go nie otworzył. Chyba za ostro trochę.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Cassel » czwartek, 24 kwietnia 2008, 16:25

Nie no ja nie mam nic do tego ze nie otwieral bagaznika i nie chodzi mi tu o cos zeby zrobil bagaznik. ale po co naskakuje na innych dlaczego nie wystartowali? on wystartowal udalo mu sie wygrac chodz nie wiem czemu bo del sol byl wg mnie ciekawszy.

ja sie nie wystawialem dlatego ze chce dokonczyc zabudowe i zrobic kilka malych drobiazgow i wtedy moge sie pokazac na takich zawodach.

wierz mi ze gdybym zabral sie za to jak chcialem i poswiecilbym temu wiecej czasu mialbym to skonczone i bym sie wystawil w bydgoszczy. a jesli by mi sie nie udalo przejsc dalej to i tak bym wystartowal w olsztynie bo jade tam na eliminacje w CA
Cassel

Postprzez wlodek » czwartek, 24 kwietnia 2008, 18:16

Drodzy Państwo,

Projekt WojnyPP jest w założeniu tematem ponadeuropejskim - znaczy to tyle, że promując standardy samochodowego tuningu stylistycznego - w prawie 40 milionowym kraju - w końcu -, wstępnie, wypracowaliśmy nowe spojrzenie na modyfikację naszych samochodów i ich wyróżnienie, a także wprowadzamy nowy język w świadomości tunerów i animatorów stylistyki samochodów. Stało się to dzięki Partnerom WojnyPP.

Projekt jest dla Tych, którzy to zauważyli i pomogą nam To właściwie wyróżnić.

Odbędzie sie 6 różnych eliminacji w Polsce - północnej i południoowej - i z pośród tych 6 eliminacji komsja, a (wspólna pn-pd) wybierze Best of the best car.
Wspólnie mamy przyjemność uczestniczyć w Tym przedsięwzięciu - nie oglądając się na bagażnik, rysę na dachu...no i pewne podpowiedzi kolegów -
Chcesz uczestniczyć w Tym przedsięwzięciu -
To nie gadaj - tylko przyjedź.
Sędziowie są niezależni i do nich należy ostatnie słowo.
Ps.
Czy coś Wam mówi QLU? - odpowiedzi proszę na adres CTPiK.
Tacy jesteśmy - Ostatni są Wielkimi!

Pozdrawiam

ps.
Zainteresowani więdzą o co chodzi a ewentualnych wygranych spławię
wlodek
User

Postprzez Cassel » czwartek, 24 kwietnia 2008, 18:29

No i basta , nikt nie patrzy na bagaznik ani ryse na dachu ale niektorzy wola cos dokonczyc i zrobic lepsze wrazenie niz takie male :)
Cassel

Postprzez Jarek104 » czwartek, 24 kwietnia 2008, 20:24

No tak.. chyba ci przypomne, jakie wrazenie robiło Twoje audi rok temu, jak cała Bydgoszcz z niego lała..
Nie chce mi sie dyskutować.. doświadczenie uczy, że to i tak nie przyniesie efektu, także żyj sobie w swoim przekonaniu.. powodzenia na eliminacjach, na których będziesz startował, o ile na nie dotrzesz..
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez Cassel » czwartek, 24 kwietnia 2008, 20:41

tak z mojej sie smiali? cala bydgoszcz? niestety nie jestes calym swiatem wiec...

ciekawe czy wiesz ilu ludzi smialo sie na tej wojnie jak to oddac auto tylko po lakierowaniu i z felga na taki konurs... no ale coz..

a co do wrazenia jakie audi robilo to robilo dobre wrazenie z zabudowa i srodkiem co bylo.

moze chodzi ci o zderzaki? no widzisz przod byl jakis czas nie taki jak mial byc ale jest zrobiony i efekt jest.

jarek nie wiem co ty chcesz za wszelka cene udowodnic czy cos ale popatrz prawda jest taka ze moje auto w srodku wygladalo i wyglada jeszcze lepiej a twoje stoi w miejscu jakby czas sie dla niego zatrzymal.

EOT
Cassel

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 24 kwietnia 2008, 20:53

No jak dzieci :P Gacek, mówisz

moze chodzi ci o zderzaki? no widzisz przod byl jakis czas nie taki jak mial byc ale jest zrobiony i efekt jest.

A może u Jarka też nie wszystko gotowe jest? Może zaskoczy jakimś monsterem na finale ;)?

Cassel napisał(a):a co do wrazenia jakie audi robilo to robilo dobre wrazenie z zabudowa i srodkiem co bylo.

Tak? :lol:

Cassel napisał(a):jarek nie wiem co ty chcesz za wszelka cene udowodnic czy cos ale popatrz prawda jest taka ze moje auto w srodku wygladalo i wyglada jeszcze lepiej a twoje stoi w miejscu jakby czas sie dla niego zatrzymal.

Rozumiem osąd osobisty - auto od roku stoi i się nie pokazuje bo ciągle jest robione, o każdej imprezie piszesz że fajnie, że to i tamto, że wygrasz, że jak zrobisz auto itd... Zawody jakieś tam były, mówiłeś że wygrasz, przegrałeś, auto cały czas sie robi i robi i robi a krytykujesz kogoś kto wystawił się i wygrał. Auto nie idealne? Spoko, ale wygrał bo nie było lepszego. Życzę ci żebyś się wyrobił na jakąś eliminacje i stanął w finale z samochodem Stelmiego który "ma nawet fabryczny lakier... :roll: " :lol: Jak zwykle, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

No i nie uwzględniłeś jeszcze jednej sprawy - to że ktoś kto stał koło ciebie nabijał się z Jarka Hondy, cóż, ale wiesz, są ludzie którzy wolą serie, z ładnym lakierem i felgami, niż przeszczepy z innych roczników, modeli czy alledrogo. Dlaczego wszystko musi być wg twojego gustu i pod ciebie?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Cassel » czwartek, 24 kwietnia 2008, 20:59

Nie mowie ze wszystko ma byc wg mojego gustu i podemnie.

No tutaj to kilku osoba sie nie podobala zabudowa bo nie wiem jak to mowiliscie za duzo wszystkiego... heh najlepiej to tylko i wylacznie skrzynia.. w kazdej zabudowie jest duzo wszystkiego chyba ze zabudowujesz 1 glosnik i 1 wzmacniacz no to wtedy nie jest..

a ja jaki mam niby lakier? tez mam fabryczny lakier? mi osobiscie auto stelmiego sie bardzo podoba i jesli bylbym w finale jest duza konkurencja z jego strony

no moze nie jest gotowe, moze zaskoczy.

ja nie lubie startowac w czyms jak czegos nie skonczylem...

a co do mojego auta to dziwne ze wiesz wiecej odemnie bo auto caly czas jezdzi a to ze dlubie przy nim to juz moja sprawa ze chce cos zrobic... ty dlubiesz dzien i noc przy zdjeciach i ja tego nie krytykuje wiec nie krytykuj ze robie cos przy aucie.

nie powiedzialem niczego takiego ze wygram jakas wojne czy ze jak sie pojawie to wygram. chyba sam to chcesz uslyszec. rok temu chcialem stanac na podium i myslalem ze tak bedzie skoro byly dobre wyniki w eliminacjach. wszystko byloby dobrze gdyby nie bledy ktore zostaly popelnione nie przezemnie chodz zapewniano mnie ze wszystko jest niby dobrze... dlatego tez postanowilem sam zrobic i winic samego siebie jakbym zrobil cos zle.

EOT
Cassel

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 24 kwietnia 2008, 21:07

Cassel napisał(a):No tutaj to kilku osoba sie nie podobala zabudowa bo nie wiem jak to mowiliscie za duzo wszystkiego... heh najlepiej to tylko i wylacznie skrzynia.. w kazdej zabudowie jest duzo wszystkiego chyba ze zabudowujesz 1 glosnik i 1 wzmacniacz no to wtedy nie jest..

Nie wypowiadam się bo dawno nie widziałem, nie wiem, ale u Ciebie wygladało to wszystko tak po prostu włożone, przykręcone, tyle. Accord wygląda inaczej.

Cassel napisał(a):a ja jaki mam niby lakier? tez mam fabryczny lakier? mi osobiscie auto stelmiego sie bardzo podoba i jesli bylbym w finale jest duza konkurencja z jego strony

I ja tak uważam, ale ktoś mógłby powiedzieć "e tam, seryjny lakier, jakaś tam dokładka, i to ma być auto na wojne?!"

ja nie lubie startowac w czyms jak czegos nie skonczylem...

A inni podchodzą do sprawy bardziej na luzie, zabawa, spotkanie z kumplami plus przy okazji wystawienie auta. To nic nie kosztuje, a może zapewnić ciekawą zabawę - Ty chyba podchodzisz do tego bardziej 'na serio' - jak się wystawiasz, chcesz wygrać.

a co do mojego auta to dziwne ze wiesz wiecej odemnie bo auto caly czas jezdzi a to ze dlubie przy nim to juz moja sprawa ze chce cos zrobic... ty dlubiesz dzien i noc przy zdjeciach i ja tego nie krytykuje wiec nie krytykuj ze robie cos przy aucie.

Z tym "stoi" się rozpędziłem. Wiem że autko jeździ ale ciągle jest robione i ciągle coś niedomaga, i zauważ, od długiego czasu jakikolwiek temat nie jest poruszany, mówisz że auto jest niesprawne, nie gotowe, itd. Do wyścigu kiedyś niepomalowany błotnik przeszkadzał, miał być do końca tygodnia, do dzisiaj chyba nie było tego wyścigu. Już nie pamiętam z kim to miało być ale takie coś było. Jeśli się odbył - zwracam honor.

Nie krytykuje że coś robisz - spoko, rób. Chodzi o to, że w większości tematów się 'odgrażasz' że auto będzie gotowe na te zawody, na tamte, że się z kimś będziesz ścigał itd, a rzadko kiedy dochodzi faktycznie do realizacji tych zapowiedzi.

Cassel napisał(a):ie powiedzialem niczego takiego ze wygram jakas wojne czy ze jak sie pojawie to wygram. chyba sam to chcesz uslyszec.

Nie chce, na pewno. Tutaj miałem na myśli pewne zawody CA.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Cassel » czwartek, 24 kwietnia 2008, 21:24

wlozone ... przykrecone... hmm moze dlatego takie wrazenie ze czesc bylo w lakierze a czesc w skorze ? ale to wszystko tak wyglada chyba na wlozone i przykrecone...

ja to tez traktuje jako zabawe ale nie chce bawic sie jak auto jest jest w fazie projektu poza tym jest brudne siedzenia sa wyciagniete auto jest na pol w srodku rozebrane wiec troche nie bardzo chcialem to skladac na chwile jak cos robie :)

kiedys mialo byc cos w pasie ale nie bylo mozliwosci wpadniecia autem wiec nie pojechalem. pozniej zostalo to odlozone nie ma zadnych takich tematow to nic nie mowie.

hmm ja sie nie odgrazam ze bedzie gotowe tylko napisalem ze tez wystartuje jak skoncze auto na kolejnych eliminacjach... nie wiem czemu trudno to zrozumiec :)

Kuba prowadzacy tez myslal ze wpadne na te eliminacje i wogole ale jak mu powiedzialem ze nie ma sensu bo auto jest rozebrane i nie dokonczone i nie ma sensu to zrozumial i powiedzial ze spoko.

poza tym np w bydgoszczy z autem stelmiego ciezko by mi bylo wygrac bo jest ladnie ogarniete i super wrazenie wywiera wiec poczekam sobie i mam nadzieje ze w olsztynie nie beda jakies dobre auta...
Cassel

Postprzez bigboy » czwartek, 24 kwietnia 2008, 22:45

Wg mnie Panowie naprawdę to nie jest miejsce na tego typu sprzeczki. Wojna jest po to by pokazać na co stać każdego z uczestników. Ci którzy się pokazali w bydgoszczy mają wg mnie 5 punktów respectu :) CI którzy sie nie pokazali mają czas by ogarnąć swoje auta i wkroczyć do rywalizacji w innym mieście. Myślę jednak że na każdych kolejnych zawodach będzie mocniejsza konkurencja bo każdy będzie już wiedział czego się spodziewać. Dlatego w bydgoszczy warto było startować.
Zatem kończcie gadać i do roboty kto jeszcze nie startował. Tylko żebym nie słyszał po 6 eliminacji że ktoś jeszcze czegoś nie dokończył albo lakiernik zachlał i nie siknął dokładki. W takiej sytuacji szacun dla takiego delikwenta w tym tuningowym syfie będzie = 0 ;)
Może to zmobilizuje paru gentelmanów ;)
bigboy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne