VI Targi Motoryzacji "Auto-Show" i eliminacja Wojn

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez STELMI » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 20:58

FELIPE napisał(a):chociaż pusta butla z nitro to punkt mniej!

żeby nie papla ryba to byś się nie domyślił :P
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Cassel » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:05

no brawo z lambo z kijowskiej calkiem ladnie sie prezentuje :)
Cassel

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:15

wlodek napisał(a):Witam,

...zrób lepiej - masz takie same możliwości....tyle tylko, że jak będziesz tak dalej głupio pisał to przede wszystkim zastanów się i ....pomyśl ! - ale chyba za dużo wymagam...

Włodek

Za duzo nie rozumiem z tego zbioru kropek i przecinków. Ostatnio zaprosilem sporo aut wiec wiem ze potrafie. Ale jak dalej bede tak glupio pisal to co? Nie moge ocenic ilosci aut do ceny biletow? A teraz Ty pomysl, ocenilem pozytywnie ilosc aut w stosunku do ceny biletow ale chyba to za duzo....i wogule...! i tak..dalej! I inne młodziezowe kropki..... i przecinek,

FELIPE napisał(a):na temat poziomu konkursu nie ma się co rozpisywać na forum streetracingowym :p idea była nam znana od początku i trzeba to zaakceptować, chociaż pusta butla z nitro to punkt mniej!

Serio to mialo wplyw na ocene? Hehehe ale wtopa 8)
Ostatnio edytowano poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:18 przez Fiveopac, łącznie edytowano 1 raz
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez FELIPE » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:15

STELMI napisał(a):
FELIPE napisał(a):chociaż pusta butla z nitro to punkt mniej!

żeby nie papla ryba to byś się nie domyślił :P

przecież widziałeś, że były balony do testowania - nawet gdyby była pełna innego gazu to byśmy to wyłapali... każde auto z nitro będzie przechodzić dokładną weryfikację na wojnie hehe

mam nadzieję, że w Warszawie będzie ich więcej, bo jeden balonik to kropla w morzu potrzeb :)
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:23

przyznaj, że zbierałeś na wieczór :P
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:25

o nie, FELIPE bedzie po prostu sprawdzal stopien czystosc gazu zeby nikt nie przycinal na technicznym.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez FELIPE » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:35

a Ty five czemu nie startowałeś...? za bagaznik i za silnik tez mozna bylo zlapac po 10pkt a u Ciebie akurat np pod maska duzo swiecidełek ;)

ja wiem, że Ty nie poszedles w styling :) ale w tej konwencji miales spore szanse akurat
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez bigboy » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:40

Hejka :)

Temat mnie tak wkrecił ze muszę swoje trzy grosze dorzucic. :) Co do wiejskiego tuningu to sorki bardzo - jest sporo fajnych furek jak na nasze warunki
(oczywistym jest dla mnie to ze nie pojawi sie lambo by hamann bo to nie ten rynek i jak ktos nie ma dzianego tatusia to sie musi niezle napocic zeby cos
godnego pokazac) Temat zna Filip i Paweł - bylo sporo aut ktore mialy zaproszenie ale nie raczyly sie pokazac bo sie wstydza, boja, nie lubia laseczek
fotografujacych sie przy ich furze.... Ja lubie ale nie mam co pokazac ;) Kazdy robi to co lubi... Ale jak cos wygrywa to prosze nie sapac ze to wygralo a nie
powinno tylko pokazć cos lepszego i nie ma opcji ze odpadniesz...

Co do imprezy zgadzam sie z filipem - nie spodziewam sie po bydgoszczy mega imprezy - chce ktos zobaczyc impreze o samochadach - zapraszam tokyo, genewa,
essen - tam mozemy o detalach dyskutowac. Ta impreza w tym roku wyszla niezle - glownie dzieki gordonowi (z ktorym defakto mielismy okazje sie poznac
osobiście w dosc nietypowych okolicznosciach ale niech to zostanie miedzy nami). Jego dostawcy i odbiorcy zapelnili w dosc duzym stopnu korone i czesc dolu.

Co do realizacji samej wojny przyznam ze bylem w szoku ze ktos stara sie robic to profesjonalnie i naprawde bylem zaskoczony backstagem. Ludzie na tym etapie
nie traktują tego poważnie... Ktos sie zglasza, ktos nie - typowe badanie nowego gruntu - wyglupie sie czy moze cos z tego bedzie... Oprawą zajmują się ludzie
ktorzy maja za soba niezle plecy i staraja sie cos ciekawego stworzyc. Sami podchodzilismy do inicjatywy ze sporym dystansem jednak w tej chwili wiemy ze
jesli nie schrzanimy tego projektu to moze wyjsc z tego cos godnego uwagi. Myślę że Warszawa potwierdzi moje stanowisko :)

Pozdrawiam serdecznie
Michał
bigboy

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:46

FELIPE napisał(a):a Ty five czemu nie startowałeś...? za bagaznik i za silnik tez mozna bylo zlapac po 10pkt a u Ciebie akurat np pod maska duzo swiecidełek ;)

ja wiem, że Ty nie poszedles w styling :) ale w tej konwencji miales spore szanse akurat

Dzieki za pamiec, ale nie lubie dawac pod ocene nieskonczonego auta a z taka swiadomoscia jeszcze kilka miechów przejezdze. Zreszta i tak Mustang był #1 , wiec po co koknurowac skoro szczyt jest juz zdobyty przez kogo innego? ;)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:48

Mastes of Zawody był Accord. Mustang wygrał tylko swoją klasę w której chyba nie Ty byś był ;) Przyłączam się do opinii że miło by było zobaczyć Miatę na macie.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:50

Kamil Wolski napisał(a):Mastes of Zawody był Accord. Mustang wygrał tylko swoją klasę w której chyba nie Ty byś był ;) Przyłączam się do opinii że miło by było zobaczyć Miatę na macie.

Nie o to kaman, Mustang po prostu zmiażdżył wszystko .
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez wlodek » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:50

-Za duzo nie rozumiem z tego zbioru kropek i przecinków. Ostatnio zaprosilem sporo aut wiec wiem ze potrafie. Ale jak dalej bede tak glupio pisal to co? Nie moge ocenic ilosci aut do ceny biletow? A teraz Ty pomysl, ocenilem pozytywnie ilosc aut w stosunku do ceny biletow ale chyba to za duzo....i wogule...! i tak..dalej! I inne młodziezowe kropki..... i przecinek,....cyt. za Fiveopac

Witam-

cytuję za Tobą: "...Za dużo nie rozumiem.... " itd.
Nie dziwię się.

Zajrzyj do wikipedia.pl i tam także się dowiesz, że "w ogóle" pisze się tak właśnie jak napisałem.

Poza tym życzę Ci wszystkiego najlepszego i jak największej ilości aut, które zapraszasz

Pozdrawiam
Włodek
Ostatnio edytowano poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 22:07 przez wlodek, łącznie edytowano 2 razy
wlodek
User

Postprzez tomi » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:52

może troche przesadziłem z tym wiejskim tuningiem w Bydgozczy ale o imprezie było wiadomo juz dużo wcześniej, pisały o tym wszystkie fora, dla mnie nie ma wymówki że sie nie dało rady z projektem, w 90% to tylko wymówka, chociaz sa wyjątki. Sam na ostatnia chwilę walczyłem z atrapa która otrzymałem najpierw połamaną a później dosłownie na ostatnia chwilę a samochód odbierałem od lakiernika w sobote o 12.00 i jakos dałem radę. Nie udało sie zrobić audio ani silnika ale trudno, wystawiłem samochód chociaż mogłbym gadac jak kilka innych osób że nie wystawie bo nie mam wszystkiego co bym chciał. Zawsze sie cos znajdzie do poprawienia w samochodzie.
tomi
Forum Killer

Postprzez Brychu » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 22:04

Dodam swoje trzy zdania na krzyż: Five nie przesadzaj. Było się można spodziewać, że w samej hali nic nikogo nie zaskoczy, hala jest niewielka, widać że coraz bardziej ogranicza rozmach imprezy, która ju na stałe wpisała się w kalendarz. Zaskoczeniem dla mnie in plus był Leon Cupra - nie tak hop dostać to auto z Iberii, były sportowe modele Renault, których bym się nie spodziewał, świetne hostessy, prezentacja nowego Suzuki, którego pewnie nikt nie zauważył, a jednak była. W tej hali nic więcej zrobić się nie da, a na i mprezę po prostu trzeba przyjść, popatrzyć, porozmawiać, zjeść karkówkę, pośmiać się, spotkać znajomych. Gdybyś na codzień czytał Auto Świat i jeździł Matizem w kredycie na 5 lat to na tej imprezie bardzo by Ci się podobało. Targetem takiej imprezy głownie jest szara część społeczeństwa, która w weekendy nie udaje się na wypoczynek do swojej wiejskiej rezydencji. Dla zwykłych kierowców było na co popatrzeć, dla nas była okazja aby się spotkać i też było na co popatrzeć - uważam więc że przesadzasz. Koncepcja wojny PP ciekawa, dobrze że coś się dzieje i ktoś traktuje to na poważnie (w przeciwieństwie do grupy Tombak Team). Imprezy organizowane przez CTPIK to po prostu imprezy regionalne na których trzeba być, zawsze się kogoś spotka, porozmawia i spędzi miło czas.

Jak jeszcze gdzieś między wierszami usłyszę malkontentów marudzących o kwotę 7 zł to chyba sam Wam po te 7 zł oddam, bo wstyd mi to czytać.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 22:05

wlodek, po co ten atak na Five-a? Nie tylko on pisał że wejście na hale to 7 zł / 7 min dla osób które nie podniecają się seryjnymi samochodami z salonu. Największą atrakcją, dla większości, były hostessy, bo samochody były, no, po prostu były.

Brychu, napisałem i dopiero wyświetlił się mój post. Zgadzam się w 100% z Tobą. Dla jednych było to 7zł za oglądanie hostess, dla innych były to ciekawe auta, inni przyszli tylko żeby zobaczyć Wojnę itd, ale osobiście nie rozumiem ataku Włodka.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne