myślę, że impreza poszła w dobrym kierunku, trzeba iść w stronę targów dla dostawców z całej Polski a nie imprezy pod odwiedzających rodzin nudzących się w weekend - wtedy pogoda nie ma wpływu na liczbę odwiedzających
po raz pierwszy byłem zaskoczony ilością stoisk na górnym poziomie dookoła hali, chociaż w porównaniu z innymi dużymi imprezami targowymi brakuje jeszcze kilka firm z branzy, które są "pozycjami obowiązkowymi"
na dole standardowo, czyli dla ludzi obcujących z motoryzacja na co dzień - nic nowego, 15 minut wystarczy, żeby obejść, ale żeby pogadać ze znajomymi to już trzeba zarezerwować minimum godzinke

dużo lepiej jednak spędzałem czas na zewnątrz, zwłaszcza w niedziele wojna i tombak-team dały rade
car-audio mnie osobiście już nudzi i powinno zostać wyłącznie na imprezach wrześniowych
z kolei gdybym wiedział, że nie będzie Landowskich i Sowkamu to bym przygotował taaaaakie stoisko z felgami

to co było na hali nie odzwierciedlało 5% najciekawszych felg z oferty na ten sezon, a u mnie koła ekspozycyjne leża w firmie w kartonach i czekają aż się porządny stojak zrobi...