Auto Show 2008

Tutaj prezentujemy różne ciekawe zdjęcia.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Auto Show 2008

Postprzez weede » sobota, 19 kwietnia 2008, 15:12

Sama wystawa szalu nie zrobila, alczowiek fajnie, ze w ogole byla ;) jak dla mnie byly 3 auta warte blizszego obejrzenia...(pomijam car audio, bo tam kilka ciekawych aut bylo jednak)

Na wstepie przyjechal Tadziu swoim nowym wolem roboczym ;)
Obrazek
prosze odnotowac uzytkownika Brycha - to niewatpliwie czlowiek interesu.

po nabyciu drogą kupna biletu wstepu i kilku eksluzywnych dodatkow do niego, weszlismy do srodka i....

...sie zaczelo :P
Obrazek

wyglada obiecujaca...
Obrazek

szybko rzucil sie w oczy przekozak leon:
Obrazek
znalazl sie i drugi kozak:
Obrazek
...lata w silowni i tombak na szyji, niesamowity.

jeszcze krotka obcinka...
Obrazek
....i mozna isc dalej

...rytm kroku nadawal hertzzzz
Obrazek

i trafiamy na przekozaka numer2 (zolty w modzie)
Obrazek
naprawde mega fajne auto, rewelacyjne fotele Recaro...
Obrazek
lanserskie stickersy 8) chce go!

...troche tandetna podrobka (nie podchodzcie blisko to będzie calkiem fajny)
Obrazek

tym autem Fiat zdecydowanie wyjdzie z kryzysu..rewelacja(szkoda ze nie bialy)
Obrazek

...te panny ogarnialy temat
Obrazek

...ta stala niemrawo, ale jak szefo szedl to sie usmiechala 8)
Obrazek

...te tez:
Obrazek

...i te ( kurde fajna ta wystawa)
Obrazek

...nawet znajomych mozna spotkac:
Obrazek

po ogarnieciu sie i 3 glebszych wdechach mozna zobaczyc nowego cifa sedan:
Obrazek

loza szydercow poszla outside:
Obrazek

...gdzie spotkalismy Stelmiego z małżonką, Tomiego i Jarka
Obrazek

Obrazek

troche lanserwskich fotek na szybko:
Obrazek

...jakies butle w srodku cooooś ;)
Obrazek

Tomiego nowe xenony:
Obrazek

i jeszcze troche lansu:
Obrazek

Na zewnatrz panowalo stoisko SRT8 (alez podobne prawda?)
Obrazek
...tu tez jakies takie:
Obrazek
Obrazek

potem znienacka zjawil sie mistrz lansu i blichtru:
Obrazek

oraz Filip swoim kombiakiem(z grzecznosci nie wkleje auta Pawla z Saudio :mrgreen: )
Obrazek

ufff to tyle ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Brychu » sobota, 19 kwietnia 2008, 15:38

Obrazek

Tombak Team dojechał na miejsce.

Obrazek

Tadeusz S. również przelansował swoją nową furę - zgodnie z obowiązującymi trendami pickup of course.

Obrazek

Jarek, Jareczek....

Obrazek

Przy hostessach potencjalni klienci na karty kredytowe, nawigacje samochodowe, car audio i wszystko co tylko możliwe, byle się tylko chwilę poślinić - wykazywali żywe zainteresowanie wszelkimi promowanymi towarami oraz usługami.

Obrazek

Ten samochód to jest fenomen - nawet Leon Cupra nie wzbudzał stojąc w hali takiego zainteresowania jak Spyder Dorisa, który dziwnym zbiegiem okoliczności przeparkował się w którymś momencie w bardziej centralne miejsce.

Obrazek

Leon Cupra - jakoś mniej żółty niż na zdjęciu Weed'a ale na żywo robi wrażenie.

Obrazek

Spodobał mi się w tym kolorze, oczywiście na żywo lepiej niż w łapanym na szybko kadrze kompaktowej cyfrówki - silnik 2.0 D.

Obrazek

W zapowiedziach przed wystawą obiecywano Evo, no ale cóz... Przynajmniej był dobrze wyposażony - sylwetka bije o głowę nową Imprezę.

Obrazek

Stcker Tuning.

Obrazek

Handlowiec, który dysponował kluczykami do tego samochodu powinien dostać jakiś medal. Samochód stoi zamknięty, zimny silnik, w pewnym momencie handlowiec wsiada za kółko, odpala i do odcinki tak z dziesięć razy, aby zainteresować publiczność dźwiękiem wydechu i silnika. Pogratulować.

Obrazek

Fan Klub Tombak Team - jak widać Weed miał więcej szczęścia oraz śmiałości, bo ma większą kolekcję.

Obrazek

Nowy trend na rynku lansu - naklejka jadowitego węża dodająca + 20 KM oraz + 5 pkt respektu - wzór lansowany przez jednego z sędziów wojny północ południe.

Obrazek

W połączeniu z drapieżnym orłem z boku auta naklejonym na szybko przez Sokoła daje piorunujący efekt. Nagle jakby za machnięciem czarodziejskiem różdżki Spyder Dorisa przestał być już obiektem jakiegokolwiek zainteresowania wszelkich dziewcząt.

Obrazek

Właściciel po przeprowadzeniu wyżej wymienionych modyfikacji.

Żeby wyjaśnić, pomysł z potajemnym naklejeniem naklejek był mój i tylko mój. Weed miał szczęście, bo jak do niego zadzwoniłem siedział już w samochodzie. Doris miał szczęście bo nie chciał na krok odejść od samochodu. Kątem oka wynaleźliśmy Filipa Audi i dokonaliśmy tuningu. Filip najpierw się uśmiał, a później jak zniknęliśmy zirytował. Kozi jest niewinny bo namawiał namawiał, a jak przyszło do oklejania to dyplomatycznie spierdolił krzycząc do mnie, że on nie może teraz tu być :) Następnym razem nakleimy Koziemu dragonballa na A3.

Wracając do imprezy: wiadomo, że super nowości nie było się co spodziewać. Imprezę zaczyna ograniczać mała przestrzeń w hali łuczniczki. Hostessy w tym roku naprawdę dawały radę )patrz zdjęcia Weed'a). Zabrakło BMW. Zamiast siedzieć w domu warto się przejść.

Filip mam nadzieję, że nerwy Ci zeszły :)
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » sobota, 19 kwietnia 2008, 15:42

Obrazek

A te dwie panie wydały mi się najbardziej sympatycznymi i uśmiechniętymi hostessami imprezy.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » sobota, 19 kwietnia 2008, 16:18

a ja tu kurna w górach kisne i planuje długi weekend jednemu z bardziej wplywowych członków tombak teamu...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez STELMI » sobota, 19 kwietnia 2008, 17:51

hostessy jak zwykle w tym roku 1klasa! Impreza tak jak Brychu pisał z racji na małą ilość miejsca - krótka, może jutro będzie ciekawiej na wojnie.
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Cassel » sobota, 19 kwietnia 2008, 18:40

wystawa jak w zeszlym roku, glownie auta salonowe + kilka aut z car audio...

golf z kijowskiej bardzo pozytywnie wywarl na mnie wplyw :) zeby wrzucac 8-em 20cm subwooferow do golfa3 to trzeba miec pewnie ladne plany :D albo slaby sluch :D

poza tym vw lupo zrobiony przez Kasie z OPT ciekawie wygladal :) ladny delikatny tuning ktory wsumie bedzie mozna w 3 miescie wygrac :-)
Cassel

Postprzez STELMI » sobota, 19 kwietnia 2008, 18:44

Cassel napisał(a):poza tym vw lupo zrobiony przez Kasie z OPT ciekawie wygladal ladny delikatny tuning ktory wsumie bedzie mozna w 3 miescie wygrac :-)

a widzieliście tą wielką rdzę na bebnach?? Jak można zakładać koła na takie coś
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Cassel » sobota, 19 kwietnia 2008, 19:22

STELMI napisał(a):
Cassel napisał(a):poza tym vw lupo zrobiony przez Kasie z OPT ciekawie wygladal ladny delikatny tuning ktory wsumie bedzie mozna w 3 miescie wygrac :-)

a widzieliście tą wielką rdzę na bebnach?? Jak można zakładać koła na takie coś

hmm ja nie zauwazylem :)
Cassel

Postprzez KOZI » sobota, 19 kwietnia 2008, 19:31

lupo miał fajne fotele a z audio fajnie grala cho cnie wygladala a6 przed liftem, accord roberta z max car audio bardzo ladnie sie prezentuje i ze stylem zrobiony, fotele i kiera w clio super wygodne, ja ukradlem na przejazdzke batmobila - czulem sie jak gwiazda bo na 20 metrach chyba z 5 ludzi mi zdjecia robilo! jak ktos to czyta co robil wyslijcie mi na maila, wrzuce sobie na fotke... ogolnie dla nam moze malo ciekawa impreza jakby ktos powiedzial ale tzreba wziasc pod uwage ze to glownie dla ludzi ktorzy nie maja na codzien do czyneinia z tuningiem i napewno lepiej ze cos takiego jest niz by mialo nie byc, ciekawe jak jutro na tej wojnie bedzie...
KOZI

Postprzez KOZI » sobota, 19 kwietnia 2008, 22:19

Weed ale wszystko jasne przynajmniej czemu Ty mas ztyle fajnych koleżanek, od zawsze wiadomo jak laski leca na gejów, mogłeś to wcześniej ujawnić, że należysz do LGFu...
KOZI

Postprzez weede » niedziela, 20 kwietnia 2008, 12:39

hahahah a myslicie, ze dlaczego mi sie tak podoba Mazda Fiva ? :D
weede
Administrator

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 20 kwietnia 2008, 16:12

Na razie tak po krótce, wieczorem myślę wrzucę więcej:

Wodzirej dzielnie prowadził imprezę i przeprowadzał wywiad wśród startujących
Obrazek

W między czasie na placu STR8 LowRider pokazywał co potrafi po czym odbywały się krótkie konkursy
Obrazek

Były małe sesje, zdjęcia, panny
Obrazek

Nie mogło oczywiście zabraknąć rarytasów. Tutaj angielska wersja Focusa z atrapą choinki w zderzaku
Obrazek

No... sędziowie też byli, i starali się utrzymać dobry imidż
Obrazek

Dorzucam kolejne. Na razie doszedłem do Vectry Stelmiego. Jutro ruszam od Golfa Tomiego i jadę do końca imprezy. Tak więc jutro będzie cała paczuszka fotek (w tej chwili mam ok. 90).

Zaraz po osuszeniu - reprezentacja Fordon-Leśne
Obrazek

Zainteresowanie? No było, ale nie zawsze
Obrazek

Wycieczka z Poznania
Obrazek

Ameryka, klasyk - jedno z ciekawszych aut imprezy
Obrazek

Jury w składzie: Filip, Paweł, Michał - jakoś tak niemrawi
Obrazek

Wojenne panienki...
Obrazek

...które lepiły się do każdego auta
Obrazek

weede napisał(a):ma ktos zdjecie tego puga?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ogarnąłem już chyba wszystko.

Wjazd Tomiego na matę wojenną
Obrazek

Krótka wymiana zdań z hostessami
Obrazek

Król lansu przed swoim Batmobile-m udzielający informacji sędziemu
Obrazek

Się coś wygięło?
Obrazek

Hostessa ;) - proszę zwrócić na ilość drzewek zapachowych. Tak to tylko w UK
Obrazek

Więcej: www.fotografia.bydgoszcz.pl/autoshow.rar
(126 zdjęć / 20,9MB)
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez tomi » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 18:27

Kamil, fotki rewelka :shock:
:)
tomi
Forum Killer

Postprzez weede » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:09

ale ten pug 206 jest brzydki...ale ogolnie fajna relacja wyszla ;)
weede
Administrator

Postprzez FELIPE » poniedziałek, 21 kwietnia 2008, 21:11

Brychu napisał(a):pomysł z potajemnym naklejeniem naklejek był mój i tylko mój. Weed miał szczęście, bo jak do niego zadzwoniłem siedział już w samochodzie. Doris miał szczęście bo nie chciał na krok odejść od samochodu. Kątem oka wynaleźliśmy Filipa Audi i dokonaliśmy tuningu. Filip najpierw się uśmiał, a później jak zniknęliśmy zirytował. Kozi jest niewinny bo namawiał namawiał, a jak przyszło do oklejania to dyplomatycznie spierdolił krzycząc do mnie, że on nie może teraz tu być Następnym razem nakleimy Koziemu dragonballa na A3.

(...)

Filip mam nadzieję, że nerwy Ci zeszły

stoje sobie w kolejce po kebaba i widzę, że Brychu coś kombinuje przy Audi a koleś za mną szuka kolegów: "zobacz ale jaja nakleili gościowi jakieś płomienie" chcielibyście zobaczyć jego minę jak mu powiedziałem czyje to auto :)

nerwy miałem jak mi sprzedawca kalkomanii powiedział, że tylko polerka pomoże, a wieczorem miałem małą misję i aut musiało wyglądać porządnie

odpowiednia ilość alko sprawiła, że wyluzowałem i naklejek pozbyłem sie dopiero w niedziele wieczorem, na szczęście karcher z gorącą wodą dał rade

ogólnie pomysł na kawał dobry, sam bym podłapał jakbyś przyszedł z tym do mnie - po prostu trafiliście na mój zły dzień :) PEACE

PS. szkoda, że mieliśmy tylko jeden mikrofon w niedziele bo Doris by się jeszcze lepiej wylansował hehehe ("a gdzie jest Koronów?", "która godzina?". "to jest auto taty, tylko na niedzielę i tylko po bułki do sklepu") gdyby na imprezie nie było dzieci (albo po godz 22) to byśmy go oficjalnie przedstawili jako klasyczny dziwkowóz
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Następna strona

Powrót do Zdjęcia