DAY:
NIGHT:
NIGHT:
[
DAY:
NIGHT:
DAY:
NIGHT:
DAY:
NIGHT:
DAY:
NIGHT:
@Copyright Wachu & Wypych[glow=red][/glow]

Kamil Wolski napisał(a):Wachu, może się czepiam, bo nie wiem jaki był ogólny zamysł i plany, ale temat nazwałeś "sesją" - a to dla mnie już działania zaplanowane, przemyślane, a samo miejsce wygląda bardzo przypadkowo. Nie jest to forum fotograficzne, ale myślę że jedna wypowiedź 'krytyczna' na temat samej techniki nikomu nie zaszkodzi. Więc tak jak mówię - miejsce. W tle bałagan, płoty, domy, dachy, inne samochody. Nie wygląda to ciekawie, a mogło być o niebo lepiej - trzeba było wykorzystać tą cysternę jako tło (tak jak ja np wykorzystuje wagony kolejowe) - efekt byłby dużo ciekawszy.
Poza tym, zdjęcia nocne, mają "spaprany" balans bieli, czyli kolorystykę. Biały nie jest biały

Jarek104 napisał(a):ładne fotki, fajnie się Twoje felgi prezentują;)
Faktycznie, miejsce sesji mało ciekawe.. Popatrz na sesje spod ręki Kamila na www.fotografia.bydgoszcz.pl to może jakaś wizja w Twojej okolicy Ci się zrodzi;)

wachu napisał(a):Jarek104 napisał(a):ładne fotki, fajnie się Twoje felgi prezentują;)
Faktycznie, miejsce sesji mało ciekawe.. Popatrz na sesje spod ręki Kamila na www.fotografia.bydgoszcz.pl to może jakaś wizja w Twojej okolicy Ci się zrodzi;)
yhmm... ciekawe jak Kamil zaczynał, nie mam zamiaru konkurować z nim
ot wyszło jak miało wyjść i tyle