przez KOZI » czwartek, 27 marca 2008, 17:08
Dave chyba się nie rozumiemy, nie wiem czemu odbierasz, że ja chce zrobic jeden spot rankingowy i koniec. To logiczne, że jak bedzie taki spot i zostanie potem ustalony ranking to jeżeli ktos cos w aucie zmieni albo pojawi się jakies nowe auto to ranking bedzie uaktualniany... Mi natomiast chodzi tylko i wyłącznie o to, żeby ten "główny spot rankingowy" zrobic później jak się zacznie sezon i jak wiecej osób będzi emiało auta zrobione i gotowe do ścigania. teraz za ustaleniem nowego rankingu jesteś tylko Ty i Five z wiadomego powodu(bo macie mniejwięcej gotowe auta). Al ejaki to sens jak bedzie teraz niby ranking gdzie beda sie liczyly 2/3 auta? Jezeli to na serio da Wam satysfakcje to ok, mi to naprawde totalnie wisi i wogole nie musz ebyc w zadnym rankingu bo nie po to robie auto zeby byc na jakiejs liscie tylko dla siebie ale skoro juz jest to forum gdzie piszemy i wymyslilismy taki ranking to mysle ze powinno byc to w jakis logiczny sposob zrobione. Jezeli teraz byl by "spot rankingowy" i bylo by malo aut to potem z czasem kazy co chwie by chcial zmienia cranking bo np. scignie sie z jedna osoba gdzies tam i stwierdzi ze jest szybszy juz od ilus aut. I nie bedzie to takie fajne a jezeli zrobimy w polowie sezonu(tak jak sam zauwazules jak to bylo w zeslzym roku po festiwalu) to bedzi eduza frekwencja, kazdy z kazdym mniejwiecej by sie scigal bylo by wiele wyscigow, fajny klimat, fajny z tego klip i woogle fajny spot i o to mi glownie chodzi, zeby nie zabic i nie stlamsic juz totalnie takich spotow bo coraz gorzej sie robi jak wiadomo i na forum i na spotach a wlasciwie ich braku. Nie mi tu decydowac ale moim zdaniem to co pisalem jest sluszne i na takim "spocie rankingowym" powinny by cjakies zasady zeby potem nie bylo slynnego gadanie wstyly " i tak jestem szybszy tylko mi dwojk anie weszla" wiec powinna by ckomisja np. 3 osobowa z roznych "srodowisk" 3 przejazdy zeby nie bylo przypadkowych wygranych i wtedy bylo by wszystko jasne i uczciwe i sadze ze taki wiekszy "spot z pompą" powinnismy zorganizowac w polowie sezonu zeby wiecej aut bylo gotowych bo bedzie ciekawiej i oczywiscie potem bedziemy to aktualizowac ale nie na zasadzie ze ktos tam gdzies tam kogos wyprzedil to jest szybszy tylko znowu zrobimy taki spot rankingowych na tych samych zasadach, prawo do zmiany rankingu na forum bedzie mial tylko Weed czy lto jest tam moderatorem i bedzie ok. Mi jak juz pisalme to zwisa ale skoro juz jest to forum i sie bawimy w taki ranking to niech jest on na jakis zasadach... A w niedziele oczywiscie jak najbardziej, zeby zrobic spot a ranking do czasu tego "spotu rankingowego" powinien byc moim zdaniem usuniety zeby nie robic zamieszania...