Jak nalezy korzystać z seicenta

Dyskusja na temat filmów kręconych przez ekipę SRTB i nie tylko.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Jak nalezy korzystać z seicenta

Postprzez weede » sobota, 3 lutego 2007, 09:15

Naprawde robi wrażenie jak gość ogarnia to auto i nadal nie wiem czy on łapie boki prędkością czy podcina ręcznym :shock: Szczegolnie na Karowej (?) dał popis niezły. Naprawde warto obejrzeć:

http://www.autokrata.pl/ogien/1066/jak_ ... _seicenta/
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez pitol » sobota, 3 lutego 2007, 10:54

Ale jazda :shock: Może lata bokiem bo hamuje lewą.
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez gshock » sobota, 3 lutego 2007, 12:44

tez mi sie wydaje ze dohamowuje lewa, cc/sc bardzo fajnie reaguja na lewa. (szczegolnie jak nie masz sama blache z tylu ;) )
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » sobota, 3 lutego 2007, 22:00

ja tam sobie chwale sc... niekoniecznie musiala to byc lewa mogl miejetnie przychamowywac w cakrecie prawa jak ja to robilem na trasach żagloskiego bolidu ;)
zajebiscie tesknie za tym zapierdalaczem... non stop noga w podlodze... i tylko scinanie zakretow ;)
kilka razy wylecialem na zakrecie bo sie zgrzaly hamulce ale wspominam go dobrze...

a co do kilerow za kierownicami sc to jest gdzies w necie ifilmik jak koles pokonuje bardzo dlugi łuk sc lecac bokiem tak jakby to byl naped na tyl ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Jacek » niedziela, 4 lutego 2007, 02:12

Witam!Ja tez miałem seja i byłem BARDZO zadowolony!Silnik był lekko dłubniety i wszystko co zbedne wywalone ze srodka.Kilka osob w fajnych furkach zdziwiło sie na swiatłach :mrgreen: Kolego w Bielsku ma SC 1.2 na turbinie!MASAKRA! ! !Plecam www.bbracers.prv.pl są tam jego fotki i kilka innych ciekawych.
Jacek

Postprzez luke8 » niedziela, 4 lutego 2007, 23:31

--orzech-- napisał(a):a co do kilerow za kierownicami sc to jest gdzies w necie ifilmik jak koles pokonuje bardzo dlugi łuk sc lecac bokiem tak jakby to byl naped na tyl ;)

To chyba przejazd 2 zakretu w nowym miescie na wyscigach gorskich dlugi prawy luk prawda ??;> Musialbym poszukac pewnie gdzies to mam ... robi wrazenie :)
luke8
Frequent User

Re: Jak nalezy korzystać z seicenta

Postprzez Mav » poniedziałek, 5 lutego 2007, 20:44

weede napisał(a):Naprawde robi wrażenie jak gość ogarnia to auto i nadal nie wiem czy on łapie boki prędkością czy podcina ręcznym :shock: Szczegolnie na Karowej (?) dał popis niezły. Naprawde warto obejrzeć:

/

Na kolesi z N0 patrzylismy zawsze jak na wariatów - z racji miniaturowych mocy w swoich autkach nadrabiali jej braki ułańską fantazją, a raczej nie-zhamowywaniem z petardy(jak juz sie wreszcie napędził zal hamować).

Koleś z klipu to tegoroczny zwyciężca pucharu PPAiK. Autko na krótkiej skrzyni i szperze.
A na karowej ewidentna lewa nóżka - zadnego rękawa...
Mav

Powrót do Filmy