do wszystkich "nowych": ja nie uwazam sie za zadnego weterana, sa duzo starsi stazem uzytkownicy, ale obecny ksztalt SRTB wynika z ewolucji tego co sie na innych poprzednich nie podobalo
nowi zawsze sa mile widziani, ale wiekszosc niestety jest tutaj bo daje im to jakas zajebiscie podniecajaca jazde, ze znaja od podszewki temat nielegalnych wyscigów w Bydgoszczy, a to brednie - najwazniejsze projekty zawsze beda w zaciszu garazow, jesli nie znasz wlasciciela i nie przewiniesz sie chocby przypadkiem koło projektu to ciezko byc zorientowanym w temacie
u mnie w sklepie w pewnym momencie tez zauwazylem osoby ktore wpadaja jak do starego znajomego a ja nawet z twarzy ludzi nie kojarzyłem, druga strona medalu ze kiedys mialem sporo wolnego czasu i goscie na kawke byli mile widziani, teraz moje kontakty towarzyskie poza dostawcami/klientami sa znikome -> brakuje wszystkiego: czasu, powierzchni, kreatywnych/samodzielnych pracownikow, itp
Brychu napisał(a):Słuchajcie mam propozycję. Znajdźcie sobie osobę, która zajmie się administracją forum, a ja Wam fundnę serwer na rok i domenę co ? Będziecie sobie pisać co dusza zapragnie. Dlaczego na siłę chcecie zmieniać forum, na którym jesteście gośćmi ? To nie jest żadna demokracja tylko prywatne forum. Żadne rzeczowe dyskusje nie mają sensu, absolutnie. Moja propozycja jest jak najbardziej poważna.
ja sie równiez całkiem powaznie dorzuce albo udostepnie troche miejsca na firmowym serwerze:)