(Nie)zmieniajmy srtb

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Koniu » poniedziałek, 17 marca 2008, 23:30

Brychu, jeżeli dobrze rozumiem... Chcecie forum tylko i wyłącznie o streetracingu :?: Powiedzcie to w końcu, bo temat zawala już trzecią stronę :idea:
Koniu
Super user

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 17 marca 2008, 23:40

Brychu napisał(a):Analogicznie: do talk show na temat sytuacji politycznej w południowej Azji przybywa sam z siebie gość, który zaczyna opowiadać o swojej impotencji.

Jeśli wpłynęłoby to na oglądalność, to zapewne nie jeden z TalkShow by się z tego cieszył. Wszak bez widzów, TalkShow nie ma prawa istnieć, zostanie zdjęty z anteny ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Koniu » poniedziałek, 17 marca 2008, 23:45

Nie gadajcie między słowami bo temat się rozmywa :!:
Padły tu słowa: prywatne forum, dyskusje nie mają sensu... Kurwa czy na SRTB jest jakiś totalitaryzm :?: Po co dawać ludziom adresy do tego forum, skoro głos mają tylko wybrani :? Powiedzcie tylko ( Brychu Ty także, na spokojnie a nie w chwili wkurwienia ) czy naprawdę jesteście takiego zdania jak Brychu :?: Bo jeżeli tak to użytkownicy tego forum nie mają czego więcej tutaj szukać :idea:
Koniu
Super user

Postprzez --orzech-- » wtorek, 18 marca 2008, 00:00

nie przesadzasz?
co to zanczy ze głos maja wybrani? jakos nie wydaje mi sie zeby tak było... jezeli ktos pisze konkretnie i nie plecie skonczonych bzdur to pisze... a jak plecie jest upominany... jezeli nadal plecie i sie jeszcze pluje do wszystkich to wtedy jest usuwany...

Powiedz mi o co Ci kurna koniu chodzi? jakas krucjate teraz prowadzisz?
bo za bardzo nie rozumiem tej całej dyskusji? Nie uwazam aby dziala sie tutaj komus krzywda...
To forum storzyła grupa znajomych i tyle. nie byliśmy jakas przypadkowa zgraja osob tylko ludzmi ktorzy juz wczesniej sie znali i pisali na kilku forach. Takie zycie... Płacimy i mamy i nie wiem dlaczego mamy obowiazek tolerowania wszelkich dziwnych zachowań... Są osoby ktore czytaja formu... raz po raz cos napisza i akceptuja obecny stan... jest masa for motoryzacyjnych wiec mysle ze kazdy moze cos dla siebie znalesc... autokacik itp.
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 18 marca 2008, 00:02

Koniu, wątpie że ktoś Ci odpowie wprost "wypier..." albo "zostań"... A reszta to już chyba została powiedziana. Proponuje faktycznie zmienić nazwę na "nasze projekty" tak jak jest to bodajże na SR i nie będzie problemu.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » wtorek, 18 marca 2008, 00:08

Mysle ze czas zakonczyc ta dyskusje , "wladze" forum jasno przedstawily warunki i zasady, obecnie mamy kapitalizm i wolny rynek , wlasnie ta niewidzialna reka rynku zweryfikuje czy twor w obecnej postaci ma racje bytu czy nie , jezeli nie to zapewne ktos podniesie rekawice i otworzy "wlasny interes" , wiec w obecnej postaci nie pozostaje nic innego jak zgodzic sie z istniejacymy warunkami(zaakceptowac je i sie dostosowac) lub odrzucic je poprzez rezygnacje , nie ma innego wyjscia , wszystko w rekach uzytkownikow.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Koniu » wtorek, 18 marca 2008, 00:09

--orzech-- napisał(a):nie przesadzasz?

Ja przesadzam :?: A nie uważasz--orzech--, że zagrywki typu " to prywatne forum" są nie na miejscu... Oczywiście, że nie przyznasz mi racji bo znasz bardziej kumpli niż mnie... Ale musicie mieć świadomość, że to forum - więc nie tędy droga...
Ale powiem Wam jedno... Jesteście jedynymi, których znam, którzy mają czelność przyznawać się do tego, że na forum są rózni i równiejsi... Nadal twierdzę, że upublicznienie SRTB w takim wypadku było błędem... Trza było napisać w regulaminie: to prywatne forum, jak się nie podoba to się nie logować, i tyle...
Ostatnio edytowano wtorek, 18 marca 2008, 00:13 przez Koniu, łącznie edytowano 2 razy
Koniu
Super user

Postprzez GaRaż » wtorek, 18 marca 2008, 00:11

Widze ze dyskusja sie ciagnie - niepotrzebnie , czy mozna zrobic na forum tak jakby ponowna rejestracje dla uzytkownikow z tym ze musieli by potwierdzic panujacy regulamin? Wtedy nikt by nie mial do nikogo pretesji i ten kto chce to zostanie a kto nie ten sie ie zgodzi na regulamin a tym samy nie dokona rejestracji , mysle ze nie ma innego sposobu na zakonczenie tej dyskusji.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » wtorek, 18 marca 2008, 00:16

ale forum o sprecyzowanej nazwie i wzglednie tematach pisania.
To nie jest forum komercyjne, nie ma dodakowych zrodel finansowania, nie istniej po to aby bylo na co laski wyrywac...
--orzech--
srtb crew

Postprzez weede » wtorek, 18 marca 2008, 00:30

Tu sa regulaminy:

ogólny:
http://www.srtb.pl/forum/viewtopic.php?t=21
uszczegółowiony:
http://www.srtb.pl/forum/viewtopic.php?t=1669&start=0

kazdy ma do nich wgląd i nie jest to zadna tajemnica
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez maniek22 » wtorek, 18 marca 2008, 00:38

do dupy te regulaminy. forum to forum i chuj :D
maniek22

Postprzez trance » wtorek, 18 marca 2008, 00:46

Jarek104 napisał(a):Niby znakomita większość z nas ma doświadczenia z niejednym bydgoskim forum, ale każde z nich upada.. Macie może pomysł dlaczego?

Kiedyś ktoś powiedział:"żeby w Państwie było inaczej,trzeba zrobić porządki na górze"

sens tej wypowiedzi ustosunkujcie sami...tym kończę temat, pozdrawiam
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez Koniu » wtorek, 18 marca 2008, 00:50

Coraz częściej zastanawiam się ile SRTB jeszcze pociągnie :roll: I jak zauważyliście nie jest to tylko moje zdanie... Zależy Wam wogóle na tym forum :?: Skoro admini i moderatorzy "mogą dawać ostrzeżenia wg. własnego widzimisie" to po co właściwie ludzie mają coś pisać :?: Jeszcze warna dostaną... Jestem postokroć rad, iż właśnie dziś wyszło szydło z worka... Było tyle zachaczeń o podobne sprawy ale jakoś zawsze ludzie krygowali się powiedzieć to co naprawdę myślą... Jakoś odechciało mi się tutaj pisać... Powtórze się zapewne, ale jak się w Wami gada na spotach to no problem... Dopiero tutaj dzieją się dantejskie sceny... :roll:
Koniu
Super user

Postprzez --orzech-- » wtorek, 18 marca 2008, 01:18

a nie uwazasz ze sam fakt ze tak długo dyskutujemy a ty nadal nie dostałeś bana jest dowodem ze nie do konca masz racje piszac te niektore rzeczy?
bo wedlug tego co piszesz brychu juz by Cie dawno powinien za dyskucje ukarac...
ja rzadko jestem mily na zywo... tu czesciej.

a jak sie bardzo martwisz o przyszlosc srtb to idz do kosciola i daj na msze za nas.
a pomysl ile bys mogl dobrych uczynkow uczynic gdybys nie tracil tej nergii na dyskucje z nami...
--orzech--
srtb crew

Postprzez trance » wtorek, 18 marca 2008, 02:33

--orzech-- napisał(a):brychu juz by Cie dawno powinien za dyskucje ukarac

w tym dziale akurat mu wolno tak dyskutować...
Obrazek
trance
Forum Clubber

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic