(Nie)zmieniajmy srtb

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 17 marca 2008, 14:42

Dzapanis napisał(a):A tak btw. to gdyby nie CRX Braci i RS4 to z nazwy tego forum można by wykreślić pierwsze dwie litery

Nie no są i inne ciekawe projekty tutaj o których miło się czyta, chociażby "Dmuchawiec-latawiec" Five, czy "Jeżdżąca zasłona dymna" Fordona. Znalazłoby się jeszcze kilka aut wybijających się ponad przeciętną.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Dzapanis » poniedziałek, 17 marca 2008, 14:46

Kamilu, na ta chwile, to MX-5 ma tyle mocy, że pewnie te fiesty TDi by ją objechały. Pozatym sam zobacz na dział NASZE AUTA i zobacz ile jest potencialnych tematów do zamkniecia. Czemu kiedyś ich nie zamknięto, tylko teraz po wielkiej improwizacji brycha nagle się coś takiego ruszyło.
Dzapanis

Postprzez maciej29 » poniedziałek, 17 marca 2008, 14:49

powiem tak chcialem napisac cos w temacie moim ale nie chce byc zjechany albo nikt sie nie wypowiada dlatego tam juz nic nie pisze mozna go zamknac
maciej29

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 17 marca 2008, 14:55

Dzapanis napisał(a):Kamilu, na ta chwile, to MX-5 ma tyle mocy, że pewnie te fiesty TDi by ją objechały.

Zastanów się co Ty piszesz ;) Przeczytaj temat MX-5 Five'a, pooglądaj wykresy...

Dzapanis napisał(a):Pozatym sam zobacz na dział NASZE AUTA i zobacz ile jest potencialnych tematów do zamkniecia.

A czytałeś chociaż 5 postów wstecz? Bo mam wrażenie że coś o tym pisałem.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Koniu » poniedziałek, 17 marca 2008, 14:57

Widzę Dzapanis, wytoczyłeś ciężkie działa :P ... Mam wrażenie jakbyś znał to forum dłużej niż od dziś... Ale wrócmy do meritum... Wszyscy zawsze dymią, że to forum jest tylko i wyłącznie streetracingowe, i wszystko inne, co niezwiązanie z streetracingiem jest złe... Dlaczego to forum nie może być poprostu tuningowo-motoryzacyjno fanatyczne... Przecież większa rzesza osób z forum ma w miarę normalne auta... Powiem szczerze, że jak logowałem się na to forum to nawet nie zwróciłem uwagi na słowo "streetracing" w tytule... Powiedzcie SZCZERZE: kto z Was/Nas jest prawdziwym streetracerem :?: Robimy jakieś spoty na zamkniętych odcinkach drogi, pod Tesco, ścigamy się czasem z jakimiś kolesiami na Fordońskiej czy Kamiennej... Ale bez urazy... Streetracing kojarzy mi się bardziej z Japońskimi maniakami w 600konnych furach... Gdyby władze forum bardziej otworzyły się na bardziej przyziemne tematy było by wg. mnie lepiej :idea:
Koniu
Super user

Postprzez Dzapanis » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:03

Koniu, zaraz zacznie się mowa, ze SRTB nie jest żadnym klubem i w ogóle, i że trzeba trzymac poziom, że w nazwie jest streetracing i że tutaj trzeba merytoryki a nie pierdolenia. No cóż, jak to sam pan i władca napisał " Jak sie nie podoba to wypierdalać " :lol: mi się to forum podoba właśnie ze względu na takie kwiatki.

Ps. Kamil - wykres widziałem. Bez rewelacji.
Dzapanis

Postprzez gshock » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:05

Koniu napisał(a):Mam wrażenie jakbyś znał to forum dłużej niż od dziś..

bo to pewnie ktos kto tu siedzi dlugo a nie ma na tyle jaj zeby pisac z prawdziwego nicka badz dostal bana/zakaz pisania i zrobil sobie 2 konto do walenia z dupy...

i fajnie ze masz za nic five'a za to ze zrobil wlasnorecznie 1 w PL miate turbo....
Ostatnio edytowano poniedziałek, 17 marca 2008, 15:16 przez gshock, łącznie edytowano 1 raz
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:05

Ps. Kamil - wykres widziałem. Bez rewelacji.

Ciesze się ;) To teraz jeszcze przemyśl swoje argumenty wyżej.

I przystopuj, bo nikt tu wojny nie chce którą zaraz rozpętasz.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Dzapanis » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:09

Zasady tego forum sa wszystkim znane. Jesli ktoś nie chce ich przestrzegac to nie musi. Inna sprawa ze te zasady sa conajmniej dziwne, ale jeśli odpowiadają władzom forum to już jeden uśmieszek szczęscia, a jeśli użytkownikom to mega happylandia.

Forum tworzą użytkownicy. Bez nich, nie ma forum.
Dzapanis

Postprzez STELMI » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:15

Dzapanis,
myślę, że już wszystko powiedziałeś, wystarczy już, poczekaj na odpowiedź osób, którym powrzucałeś.
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Dzapanis » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:16

A czy ja komuś nawrzucałem ... Taka jest prawda.
Dzapanis

Postprzez Brychu » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:18

Mi nawrzucałeś. Coś Ci się nie podoba ? Masz do mnie jakiś problem ? Nie lubię takiego tonu w moim kierunku.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Dzapanis » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:22

Brychu nie czytasz tego co napisałem. Jakby mi się tutaj nie podobało, to bym zwyczajnie to forum omijał.

Rzecz rozbija sie o to, że po co Ci tutaj taki rygor ? Wiadomo, że nie mozna tolerowac wiesniactwa, palenia gumy na oleju czy tuningowania smarta, ale przykładowo Phoenix miał fajny pomysł na Opla. Tez nie lubie Opli, ale jego zamysł był po prostu ciekawy. Nie miał nic z wiesniactwa, dawał tutaj zdjęcia, pewnie większosc ludzi na forum lubi fotorelacje z Home Made projektów, wiec jaki był sens to zamykac ? Aż tak drastycznie ten Opel zaniżył poziom tego stricte Street racingowego forum ?
Dzapanis

Postprzez Brychu » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:24

Bo tylko brychu umie jezdzić terenówką po drzewach i w tym samym czasie prowadzić skode oktawie z prędkością 200 km/h przy tym dłubać w nosie dużym palcem od nogi pasażera siedzącego z tyłu ! Inni sie nie liczą

To przeczytałem bardzo dokładnie. Chcesz to wyjaśnić ?
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » poniedziałek, 17 marca 2008, 15:26

Dzapanis napisał(a):tuningowania smarta

myślę, że mechaniczny tuning takiego auta byłbyy mile widziany
Dzapanis napisał(a):nie mozna tolerowac wiesniactwa, palenia gumy na oleju

na płynie do spryskiwaczy też nie :lol:
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG