Gdzie Quadem polatać mozna w okolicach Bydzi?

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez KIKI » czwartek, 6 marca 2008, 14:39

hmmm...jak quadem to moim zdaniem mozna sie wyszalec własnie na piaskownicy na bartodziejach bo fordon owszem fajny ale duzo jest sciezek wąskich i quadem sie nie poszaleje a po rownej łące to srednia przyjemnosc... chociaz osobiscie wole tor... 8)
KIKI

Postprzez Aniołek » czwartek, 6 marca 2008, 22:08

--orzech-- napisał(a):jakby co to mam dostep do tanich quadow z US głównie grizlaczy 700etek...

przeprawówki mnie nie bawią , na szybko potrzebuje LTZ 400 albo raptora 660 , ewetualnie kfx 400 , kolega szuka pilnie ma na to przeznaczone do 12500zl, a dla mnie jak sprzedam mojego ltz to chetnie sie przymieże do polarisa 525 predatora minimum 2006r z niezleznym tylnim zaieszeniem i silnikiem KTM , ponoc to najszybciej przyszpieszajacy serjny quad swiata , tylko pytanie czy masz kontakt organoleptyczny czy wirtualny z tymi quadami , bo taki wirtualny to mnie nie interesuje, jakby co to dalej na pw. na ten temat ok . pozdro all
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Postprzez Aniołek » czwartek, 6 marca 2008, 22:09

KIKI napisał(a):hmmm...jak quadem to moim zdaniem mozna sie wyszalec własnie na piaskownicy na bartodziejach bo fordon owszem fajny ale duzo jest sciezek wąskich i quadem sie nie poszaleje a po rownej łące to srednia przyjemnosc... chociaz osobiscie wole tor... 8)

jakies fotki z tych bartodziej możesz zapodac ? i blizsze info o wielkosci terenu itp.
Aniołek
Forum Killer

Postprzez KOZI » czwartek, 6 marca 2008, 22:13

Kiki nie ma fotek bo nigdy tam nie był, pozatym jakby był to nie aparatu bo spłaca raty za pralke...
KOZI

Postprzez ERDII » czwartek, 6 marca 2008, 22:15

Aniołek napisał(a):jakies fotki z tych bartodziej możesz zapodac ? i blizsze info o wielkosci terenu itp.

Kiki nie jezdzi po terenie bo nie ma 20zl na palko, a jak ukula to jezdzi tam gdzie duzo paparazzi
ERDII
Forum Clubber

Postprzez KIKI » czwartek, 6 marca 2008, 23:17

KOZI napisał(a):Kiki nie ma fotek bo nigdy tam nie był, pozatym jakby był to nie aparatu bo spłaca raty za pralke...

:oops: no fakt ale słyszałem ze tam daja rade tylko najlepsi :idea: a to juz wiem kozi czemu tam nigdy nie chciałeś jechać... fotek nie mam ale jak sama nazwa wskazuje kupa piachu " sahara" muldy, łuki z bandami i szerokie podjazdy...
KIKI

Postprzez KIKI » czwartek, 6 marca 2008, 23:21

Kiki nie jezdzi po terenie bo nie ma 20zl na palko, a jak ukula to jezdzi tam gdzie duzo paparazzi[/quote

no...wam sie palko nie konczy... bo wy parówki z grila z kozim wcinacie zamiast jezdzic... ah te wasze wypady na tor, lanserka i pogaduchy 10 , jazda 2 ;)
KIKI

Postprzez KOZI » czwartek, 6 marca 2008, 23:58

no nie moge, mistrz lansu malin przygadal ze ktos sie lansuje a on nie, padne chyba zaraz :lol:
KOZI

Postprzez Aniołek » piątek, 7 marca 2008, 22:42

:lol:
Aniołek
Forum Killer

Postprzez rumianko » wtorek, 11 marca 2008, 17:31

tak mniej wiecej wyglada ten teren co moge zalatwic na weekend, jak by co to bedzie tam impreza typowo off-road na poczatku czerwca. na fotkach jest przedstawione chyba z 20% tego terenu co tam jest. ogolnie jest ciekawie, szkoda ze piaskownicy zdjec nie mam bo tam tez jest po czym pojezdzic.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
rumianko
Frequent User

Postprzez KOZI » wtorek, 11 marca 2008, 18:59

ale fajnie, mnie właśnie od zawsze tez kręcą takie przejazdy off-road, bawisz sie w to? pewnie fajna zabawa co?:)
KOZI

Postprzez KIKI » środa, 12 marca 2008, 12:24

kozi wklej moze foto jak utknąłem w fordonskim strumyku bo ja nie wiem jak...teran bardzo podobny, co prawda uzalezniony nie co od pogody, ale błotko jest zawsze...
KIKI

Postprzez KOZI » środa, 12 marca 2008, 20:07

nie, nie będę Cie tu lansował, wysraczy, że na pudelku ciągle o Tobie piszą...
KOZI

Postprzez KIKI » czwartek, 13 marca 2008, 10:08

co ty gadasz??!!...to wylansuj teren i zapodaj filmik jak twoja ś.p. ceera dawała tam rade :lol:
KIKI

Postprzez Aniołek » czwartek, 13 marca 2008, 20:19

Sezon przed nami wiec nie jedno miejsce jeszcze zwiedze.

Macie pojecie o pewnym wzniesieniu koło chmilenik podobno ma 110 wysokosci to sporo i nie jest porosniete drzewami , ja z punktu startu mam tam 25km i czekam na pogode juz 2 razy sie przymiezalismy ale ciegle pada :?
Aniołek
Forum Killer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne