Sa w pobliżu jakieś poligony wojskowe

rumianko napisał(a):jak zalatwisz quada to mozemy jechac w jedno miejsce koło żnina - 50ha szalenstwa.
KOZI napisał(a):na fordońskich górkach fajne tereny a wrecz trasy sa az do strzelc i jeszcze dalej lasami, na juz prawie bartodziejach jest taka duza "piaskownica", i po drugiej stronie okolice makro tez sa tarsy ale chyba mniej hardcorowe tam to orzech jezdzi bo dla amatorow jest trasa:) no i tez piaskownica kolo zielonki ale o tym te zozrech sie pewnie dokladnie wypowie, ja chetnie bym polatal z Toba ale nie moge pzre zta reke, wczoraj z ciekawosci chcialem sprobowac odpalic crosa, 5 miesiecy stal i odpalil za drugim kopnieciem, szok! jednak honda to honda:) a zmi sie leska w oku prawie zakrecila ze nie moge jezdzic, mialem ochotre wsiasc i pojechac
Kamil Wolski napisał(a):Fordon to ogromna dzielnica Bydgoszczy. A będąc w Fordonie, górki rzucają się w oczy. Wystarczy na nie wjechać i śmigać do woli. Nie zgubisz się
Aniołek napisał(a):z tym że jest bezpieczniej - przynajmniej tak mi sie wydaje bo jeszcze sobie nic nie połamałem
Kamil Wolski napisał(a):Fordon to ogromna dzielnica Bydgoszczy. A będąc w Fordonie, górki rzucają się w oczy. Wystarczy na nie wjechać i śmigać do woli. Nie zgubisz się