Moderator: Fiveopac

a moze srednice felgi mierzy sie inaczej niz z zewnatrz ? moze mierzy sie wewnatrz i wynik bedzie inny... ale na to nikt nie wpadl bo nikt tego nie napisal wazne ze gackowi wyszlo inaczej i ze ja twierdze ze sa rozne cale. w felgach wychodzilo mi 2,75 i tyle na temat
GaceK napisał(a):dla twojej wiadomosci nie dostawalem pizd do dzienniczka ucznia
i oczywiscie jak zwykle zablokowane pisanie i dodane cos od siebie heh smieszny jestes
to chcialem dodac do kamila w.
no tylko wiesz jak to jest? ktos mnie obraza to ja go zaczynam. nie znasz mnie ani nikt z tad. poza benym i nie wiecie ze jestem calkiem normalnym gosciem z ktorym mozna porozmawiac. jak z kims rozmiawiam i widze ze moge z kims normalnie pogadac i widze ze szanuje mnie to ja rozmawiam z nim normalnie i szanuje go. jak ktos zaczyna mnie wyzywac i obrazac to sory ale mam go w dupie i tez go zaczynam obrazac. tzw odbicie pilki , jak sobie polozysz tak sie wyspisz

Kocham ten zapach zakazu pisania o poranku

GaceK napisał(a):
cale calom wezta se miare i se zmierzta jebane wasze kola i sie dojdzta do porozumienia - moze teraz w wiekszosci jezyku zrozumiecie.