naprawa tapicerek, renowacja, obszywanie itd...

Wszystkie tematy dotyczące problemów i ciekawostek samochodowych

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

naprawa tapicerek, renowacja, obszywanie itd...

Postprzez trance » niedziela, 27 stycznia 2008, 18:55

Mam takie fotele na oku i są fajne ale jak widac poprawiło by się parę rzeczy jak siedziska oraz boczek, bynajmniej ten na fotelu od strony kierowcy (siedzenia na zdjeciu sa odwrotnie)

wiec chciałem się zapytać jaka firmę polecacie która by wiedziałą co z tym zrobić ale w korzystnej cenie...

tu sa fotele:

Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez C0 GEGA » niedziela, 27 stycznia 2008, 21:27

auto maker eve na modrzewiowej kolo zawiszy :) polecam nie drogo, co prawda ja robilem tylko kierownice galke zmiany biegow i reczny ale cena ok i profesjonalnie :) maja tez dobrego lakiernika.
C0 GEGA

Postprzez CHRZANEK » poniedziałek, 28 stycznia 2008, 10:57

trance: nie chce żeby to zostalo odebrane jako OT, ale jezeli szukasz krzesel do forda to nie myślaleś o takich:
http://www.allegro.pl/item303223106_for ... oczki.html
Fajne fotele z RS'a i caly komplet tapicerki.

Niestety dobrego tapicera w okolicy Bydzi nie znam :(
CHRZANEK

Postprzez DamianFR » poniedziałek, 28 stycznia 2008, 11:51

Sluchajcie, a renowacja skory? Chodzi mi dokladnie o slady, tusz... od dlugopisu... Znacie jakis zaklad co sie z tym upora?
DamianFR

Postprzez trance » poniedziałek, 28 stycznia 2008, 17:41

CHRZANEK napisał(a):trance: nie chce żeby to zostalo odebrane jako OT, ale jezeli szukasz krzesel do forda to nie myślaleś o takich:
http://www.allegro.pl/item303223106_for ... oczki.html
Fajne fotele z RS'a i caly komplet tapicerki.

Niestety dobrego tapicera w okolicy Bydzi nie znam :(

Chrzanek te co podałes już parę razy lookałem, problem w tym ze sa od essa z 94 roku gdzie rozstaw szyn jest inny (do 93 włącznie jest ten sam rozstaw) i trza by było kombinować, ludzie ode mnie z klubu essa robili takie rzeczy jak swapik foteli ale mnie sie nie chce bawic w rzeźbę wiec raczej nie wchodzą one w grę...sama tapicerka bardzo mi się podoba (wzór) i trudno ją znaleźć (jak w ogóle jakieś inne fotele z essa niż standardowe bo albo sa sprzedane albo zarezerwowane) ale jakby się takie trafiły to bym wział, pech akurat ze tak jest jak jest, ale dzieki za fatygę :)
trance
Forum Clubber

Postprzez Arkadius » poniedziałek, 28 stycznia 2008, 19:47

a nie da się zrobić tak jak we Fiestach idzie? że tylko szyny sie przekręca i gra gitara?
AM Performance - tel.691 401 590

RX-8
Vel Satis 2.0T
Arkadius
Forum Clubber

Auto: Vel Satis

Powrót do Techniczne