qualin napisał(a): nie wiem o co tyle szumu, wejdzie na inne fora to dopiero zobaczycie co to jest burdel i dzieci neostrady. tu wg mnie jest i tak bardzo poukladane wszytko.
Absolutnie nie interesuje mnie co się widzi wchodząc na inne fora, wiem natomiast jak chcemy, aby wyglądało to forum.
qualin napisał(a):gdzies tam bylo wspomniane ze niektorzy uzytkownicy tez stoja ponad prawem i moga sobie robic co im sie tylko podoba na forum.
Hmm... Jakby Ci to powiedzieć.... Po prostu tak jest i tak będzie - jak to w życiu.
qualin napisał(a):Moja propozycja jest taka zeby jeszcze raz na spokojnie sobie przeczytac punkt po punkcie, zdanie po zdaniu, wyraz po wyrazie i przeanalizowac dokladnie.
Moja propozycja jest taka, abyś skupił się bardziej na merytorycznej stronie forum, a nie dopierdalał się do tego co napisałem.
Bardzo imponuje mi, że jesteś moderatorem aż na dwóch forach internetowych, ale mam zupełnie odmienne zdanie na temat forum SRTB niż Ty. Mało mnie interesuje, że na innych forach jest większy burdel. W Somalii średnie zarobki mieszkańca na rok są też niższe niż w Polsce, co nie znaczy że nie mamy dążyć do tego, aby zarabiać więcej. Zawsze i wszędzie w życiu jest tak, że pewna grupa osób jest uprzywilejowana - tak samo jest na tym forum.
Skup się na tematach związanych z tematyką forum, tutaj Twoja argumentacja oraz wywody niczego nie zmienią.
FELIPE napisał(a):ciekawe ze najwiecej narzekaja Ci, ktorzy zrobili sobie z SRTB forum towarzyskie
Jakże trafnie to podsumowałeś Filip.