przez paulcomart » piątek, 11 stycznia 2008, 04:13
Witam!
Autor jak najbardziej jest na forum:))) Troszkę bez mojej wiedzy umieszczono ten film na youtube, ale mniejsza o to.
Wiem że jest długi ten klip, monotonny, ale tak naprawdę jest to tylko dokument z pewnego nocnego spotkania:)
Pochwały należą się bewnemu szalonemu fotografowi Maciejowi G., który świetnie ogarnia auto - niektórzy napeno mięli okazję widzieć go w akcji...
Jeżeli chodzi o muzykę to obydwa kawałki to utwory z Soundtracku z japońskiej bajki Cowboy Bebop:)
Jeżeli chodzi o dźwięki pisków opon podczas otaczania słupa są jak najbardziej naturalne - tam są ujęcia z dwóch kamer, z trzech odległości, dlatego gdy są kadry ze środka auta pisk jest najgłośniejsz i przyznaję się bez bicia że jeżeli chodzi o o oryginalne dźwięki z filmu to nie były one poddane żadnej normalizacji ani nie jest nałożony kompresor.
Dzięki za całkiem miłe opinnie.
P.S. Wkońcu Weede zobaczyłeś ten film:)
P.P.S. Po jakimś czasie zmontowałem go że tak powiem na nowo - w troszkę krótszą wersję, wyrzucając niektóre ujęcia np. z jazdy wokół słupa, to tak dla ciekawoski - po poprawkach klip ma trochę ponad 5 minut.
Pozdrawiam
Paweł