CRX EE8 VTEC = KIK ESSSSSSSSSSSSSSSS

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez mily200 » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 00:08

o w pizdu to czy ja moge przy sprzedaży szpachel doliczyc w pizde jeża nie wiedziałem
dzieki pitol za podpowiedź
mily200

Postprzez MP » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 00:11

Spoko, dolicz też krzywe koło. Szkoda, ze nie można (nie)umiejętności przeliczyć na pieniądze :lol:
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez maciej29 » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 00:18

MP powiem tak ja malo sie wypowiadam ale to co ty tu robisz i na innych forach to jest normalnie smiech na sali ja wszystko rozumiem masz moze intencje dobre ale zastanow sie 5 razy nim cos napiszesz . u ciebie wyglada to ja ADHD naprawde nie mam slow popelniasz bledy nie tylko tutaj ale na innych forach co rzuca zle swiatlo na ludzi ktorzy cie znaja . pisze to nie dlatego ze sie czepiam ale przeczytaj jeszcze raz sam to ogloszenie i zobacz co zle napisales nie chodzi mi o cene cena jest taka jaka chcesz

p.s. a co do twojego posta ze jestem zapatrzony w civice to sie mylisz mialem 7 autek roznej marki i bede mial kolejne nie wiem moze bedzie to honda zobaczymy ale nie jestem zapatrzony tylko w honda
maciej29

Postprzez MP » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 00:23

Maciej nie chodziło mi, ze jesteś zapatrzony, ale każdy kto pisze, że 20 000 to W H... W PIP MEGA KASA za EE8 za przeproszeniem pier... jak Popa Żona. Będę sprzedawał auto na wiosne, daje ogłoszenie, zeby ludzie się z nim zapoznali, bo nie wierze, ze auto sprzedam za 20 000 w 2 dni. Na htb w ogóle zazdrosc przemawia przez ludzi dorosłem tam nawet do rangi oszusta i krętacza, co zresztą zostanie zweryfikowane, ale już nie przeze mnie.
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez mily200 » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 00:42

Myster Pitol

powiem tylko jedno : ŻAAAAAAAAAAAAAAAAAL
mily200

Postprzez trance » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 01:13

MP napisał(a):Będę sprzedawał auto na wiosne, daje ogłoszenie, zeby ludzie się z nim zapoznali, bo nie wierze, ze auto sprzedam za 20 000 w 2 dni.

Słuchaj Pitol a może lepiej byłoby żebyś sprzedawał jesienią to trochę bardziej odległy czas może pójdzie wtedy za 30 tysi...

dowalać co do Twojego zachowania nie mam zamiaru bo już każdy na tym forum pocisnął Ciebie i Twoje fury, urodziłeś się taki więc już tak zostanie, najwyraźniej nie masz zamiaru się zmieniac pod obowiązujące standardy logicznego myślenia więc mi to lotto...i tak pewnie uważasz że to wszyscy inni są dziwni...
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 02:09

Gshock, jak bedziesz sprzedawal sx-a dolicz opony!
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Arkadius » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 06:22

Obrazek

To mnie rozwaliło :lol:

kurde to ja swoją Fieste wycenie chyba na 10tys albo więcej :| we wakacje wnet 4tys poszły teraz znowu ok 2 będzie włożone...
AM Performance - tel.691 401 590

RX-8
Vel Satis 2.0T
Arkadius
Forum Clubber

Auto: Vel Satis

Postprzez Koniu » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 08:04

MP, Jesteś swojego rodzaju wkurwiającym wszystkich botem na tym eleganckim forum :!: Nie zastanawiałeś się nigdy nad usunięciem swojego profilu :?: Każdy Twój post rozpędza ogromną lawinę nienawiści wobec Ciebie - z Twojej winy :!: Skoro nie potrafisz się zachować to pakuj plecak i jedź wg. mnie nawet na inny kontynent ( bez dostępu do internetu ) i daj wszystkim odetchnąć :idea: Nigdy nic do Ciebie nie miałem ale opinie typu " nie stać Was" , "pójdę kablować" , "jesteście za ciency w uszach" rozwaliły mnie na drobne... I nie staraj się używając cytowania selektywnego komentować naszych wypowiedzi bo i tak na SRTB jesteś poniekąd skończony... Jak ktoś wchodzi do zorganizowanej grupy i nie potrafi się jak człowiek zachować - to takie są efekty... Dobra szkoda mi klawiszy... :idea:
Koniu
Super user

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 08:13

MP napisał(a):co zresztą zostanie zweryfikowane, ale już nie przeze mnie.

o kurrr.... BUAHAHAHAHAHA TY straszysz kogokolwiek? Sądem , sobą, psem czy czapeczka z napisem pitbull ? Buahahahaha jamochłonie, moze oszustem nei jestes, przynajmniej o tym nic nie wiem, ale kretaczem, pokemonem wodnym i ciotą napewno. Jestes osobą która bez internetu ginie w tłumie totalnych przeciętniaków i nieudacznikow zyciowych. Wytlumacz mi jedno, po co ciagle wracasz na fora skoro ciagle cie z nich wykopują? Jestes osobą ktorej nikt nigdzie nie chce. Jedz na wyspy, tam masz czyste konto. Zblizasz sie sława do Marizki i Eksperta i napewno jestes juz jedna z ikon Trolli internetowych. Chociaz to osiagnoles.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Jarek104 » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 09:11

a tak w ogole to czym ty gowniarzu straszysz? konsekwencjami umieszczenia foto jakiegos samochodu w necie? a udowodnij nam, ze jest twoj? zrob sobie przy nim zdjecie trzymajac w zebach (o ile je jeszcze masz) dowod rejestracyjny... smieszny jestes i dobrze o tym wiesz... zniknij z tego forum, to wszystkim wyjdzie na dobre...
choc nie powiem, wesolo sie robi :D
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez rulek » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 09:35

A ja nadal podziwiam Pitola za to ze potrafi tak pobudzic forum do dyskusji. Nikomu to sie tak nie udaje :lol: Sami trolla karmicie moi drodzy, swoimi wypowiedziami wlasnie. Gosc by zostal zlany cieplym moczem to by sobie odpuscil. A tak to ma pozywke i radoche.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 09:37

rulek napisał(a):A ja nadal podziwiam Pitola za to ze potrafi tak pobudzic forum do dyskusji. Nikomu to sie tak nie udaje :lol: Sami trolla karmicie moi drodzy, swoimi wypowiedziami wlasnie. Gosc by zostal zlany cieplym moczem to by sobie odpuscil. A tak to ma pozywke i radoche.

nie sposob sie nie zgodzic , taka jest prawda .
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 10:27

O qwa, cud noworoczny, Sławek zgadza sie z Dawidem :mrgreen:
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez rulek » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 10:50

To juz nie pierwszy raz moj drogi 8)