przez KOZI » wtorek, 11 grudnia 2007, 17:25
Ja też sobie z adresem poradziłem:)
Myślę, że dobrym pomysłem jest jak Brychu wcześniej zasugerował danie oprócz pieniędzy różnych rzeczy które nam wydają sie niepotrzebne, ja np. od miesiaca mam na środku pokoju dwa kartony czasopism motoryzacyjnych które nie wiedziałem czy wyrzucić czy nie, pewnie jak Brychu wspomniał to będzi edobry pomysł, tylko chyba przegięcie będzie dać np.AutoŚwiaty z 1995 roku nie?:P) Będę musiał to przebrać...
Dobry pomysł też moim zdaniem Miły200 wysunął - książki do szkoły napewno się przydadzą tymbardziej, jak są z zeszłego roku to aktualne...
Ja mam w garażu jakąś czarną sterte złomu co zabiera miejsce, tylko nie wiem czy dzieciaki będą chciały bo sprzegło trzeba wymienić:)
Super jakby faktycznie jak Doodie mówi udało mu się załatwic duużo słodyczy, napewno dzieciaki by się bardzo ucieszyły...
Aha nie wiem czy to już ustatlone czy nie ale jak Brychy wczesniej gdzies pisał musimy sprawić radość dziciom a nie opiekuną więc nie kupujmy jakiś przedmiotów codziennego użytku typu pieluchy tylko przemdioty sprawiające radośc dzieciakom...