Ty a co ja niby dodaje od Siebie?
Mówiłeś wtedy, że te najszybsze nie bede dla drogówki mi sie na logike wydawało, że powinny własnie być te szybsze do ścigania a nie dla waznych osobistosci z biura ale ja to tylko na logike bralem a nie mialem zadnych informacji...
Teraz Brychu napisał, że zakończył sie przetarg na auta pod videoradary(czyli do drogowki) i podał poniższą specyfikacje - do 7s do 100km/h czyli to on pomieszał albo jak ujałeś coś dodał a nie ja....
I zgadza sie pewnie to co mowisz ze te "do 7s" nie beda do drogowki bo te auta co maja dostac nie maja do 7s, ale to Brychu to napisal ze maja byc wlanie do drogowki a nie ja:
Brychu napisał(a):Podniecacie się Kią Ceed... nie macie nawet pojęcia jaką niespodziankę szykuje policja bydgoska. Niedawno zakończył się przetarg na nowe samochody pod videoradary. Krótki wyciąg ze specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na każde z n/w zadań:
Zadanie 1 - Samochód osobowy nieoznakowany - 8 szt.
Zadanie 2 – Samochód osobowy nieoznakowany - 4 szt.
3.Przeznaczenie pojazdu.
Pojazd „nieoznakowany” przeznaczony jest do wykonywania przez Policję zadań operacyjnych. W jego wnętrzu dokonywane będą kontrole dokumentów osób i pojazdów, sprawdzanie osób i pojazdów w bazach danych oraz sporządzanie dokumentacji służbowej.
Rodzaj silnika sześciocylindrowy - benzynowy
Moc KM min. 240
Prędkość maksymalna km/h min. 240
Przyśpieszenie od 0-100 km/h sek. max. 7s