Może zacytuje troszkę gościa co ztjuningował furę
- Kod: Zaznacz cały
wymiana wtryskow dala mi tyle ze samochod po daniu w piz.. mi przestal kopcic (dym nie wchodzi mi na szybe) a tak apropo wyzej pisalem ze one pompuja 190/220 pomylka zle odczytalem z nich pompuja 220/300 bar ale mam takie cos ze furka dobrze przyspiesza na niskich obrotach a pozniej lapie mula i znowu idzie dobrze takze spowrotem zamontowalem te od ahf nie wiem czy mam za mala dawke bede musial pogrzebac .
a co tych 170 kucykow to nie stety nie zmierze ich na chamowni bo nie wiem gdzie jest taka w gdansku u was w wawie pewnie jest duzo a u nas lipa w calym trojmiescie zaraz wam powiem co i jak: motor w moim golfiku seryjnie mialo 110 km (kupilem go jak mial 80 tys przebiegu i nie mogl byc zajezdzony takze mial te 110 kucykow) , pozniej kupilem na allegro chipa od uzytkownika UYSY wraz z montarzem wybralem program 30% do golfika z jego stronki internetowej wynika ze po chipie mam 148 koni ,pozniej byly magnetyzery ilosc-3 dwa na zasilanie i jeden na powrot poniewaz ropa jest gestsza niz benzyna i dlatego jest lepiej jak sie da wiecej magnetyzerow daja one do 10% mocy przyjmuje ze mam wtedy okolo 155 konikow,dalej przyszla kolej na filtr powietrza kupilem stozek w obudowie termicznej a dlatego stozek bo w odruznieniu od wkladek KN podnosi on moc a nie elastycznosc tak jak wkladki przyrost mocy 10% no to konikow okolo 160 , dalej przyszla strumienica i sportowy tlumik ktory nie wyje tak jak w benzynie :cry: ale cos tam lekki basik daje no to moi panowie sama strumienica podnosi moc do 10% no a tlumik dajmy te 5 % bo nie jest to remus no to okolo jak w morde jeza wychdzi 170 kucykow aha jeszcze zapomnialem ze wywalenie kata daje te 5 koni wiecej no i wlot turbo na masce lepiej chlodzi silniczek i turbo oraz daje zimne powietrze do stozka jedyne co moge zrobic to zdjecia mojej bryki i tych czesci oprocz strumienicy bo nie bede wchodzil pod fure auto ma po tych przerobkach przyspieszonko mierzone 8,2 sek do sety i jest cholernie elastyczne robie dzisiaj zdjecia !!!!! pod wieczor przesle tylko powiedzcie mi jak dolaczc bo mam rebus
Jezeli komus sie chce czytac caly temat:KLIK
Nic tylko sie brac za robote
mnie to rozbawilo