Starocie z Bydgoszczy

Dyskusja na temat filmów kręconych przez ekipę SRTB i nie tylko.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez KOZI » piątek, 2 listopada 2007, 11:29

Brychu napisał(a):
Orzech napisał(a):nazwa klipu "hondy" jest niewlasciwa... poniewaz brava (bez kitu za nia tesknie) i xara to nie hondy

Dokładnie, Kozi to tak przechrzcił - oryginał nazywał się Klip003.avi.

Orzech napisał(a):jak chcesz nakrecic fajny film kiedy kierowcy 300 i 400 konnych aut nie maja ochoty jezdzic wbrew zasadą i przepisom ruchu drogowego... juz nie wspominajac o tym ze to wszystko na ulicach...

No właśnie.

to nie ja zmienilem nazwe, mialem juz tak na dysku i sam sie dziwilem czemu nazywa sie hondy...
KOZI

Postprzez Koniu » piątek, 2 listopada 2007, 11:32

A ja mam gdzieś na dysku film: "Szybcy się wściekli"... Kiedyś podobno był to film, za który trza było wklejać $... Ktoś to widział :?: Film ma okolo 80min, więc na youtube go raczej nie wrzucę :roll:
Koniu
Super user

Postprzez KOZI » piątek, 2 listopada 2007, 11:34

trance napisał(a):cyt:"hamulce brembo sport wentylowane nacinane...ale akurat brudne są" <hahaha> :mrgreen:

ej w morde...Brychu...Ty chyba miałeś wene twórczą na takie pomysły...muza elokwentna i wywiadzik też :D nieźle...

to jak się domyślacie nie był żaden klip gotowy na pokaz, tak jakoś brychu to skleił dla zwały a ja dla zwały wrzuciłem tu...

trance napisał(a):inne możliwości finansowe (kiedyś człowiek się cieszył że moze popałować CRXa a teraz sa nowsze i poteżniejsze projekty:)

dokładnie - Orzech ze nie chodzi tylko o kase to tez ma racje ale kiedys moj crx byl wrecz bogiem dla niektorych, i nie chce absolutnie jakos sobie tu dodawac ale naprawde na tamte czasy byl jednym z szbszych aut na wyscigach i zadko kiedy ktos byl szybszy a teraz tak jak piszesz - pelno mocnych drogich aut, pelno zawodow syn :lol:
KOZI

Postprzez KOZI » piątek, 2 listopada 2007, 11:35

Koniu napisał(a):A ja mam gdzieś na dysku film: "Szybcy się wściekli"... Kiedyś podobno był to film, za który trza było wklejać $... Ktoś to widział :?: Film ma okolo 80min, więc na youtube go raczej nie wrzucę :roll:

to on byl kiedys do gt chyba dodawany, ale ktos z bydgoszczy tez ma tam ciekawy watek, nie brychu ;)
KOZI

Postprzez Brychu » piątek, 2 listopada 2007, 13:38

No ba :)
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez trance » piątek, 2 listopada 2007, 14:51

GaceK napisał(a):hehe te filmiki to naprawde dobra klasyka... :) ale tez daja do przemyslen... czemu teraz nie ma takich akcji i zlotow? ludzie sie wykruszyli czy nie chce sie nikomu ? :)

niee, pewnie są zloty takie w których biorą udział najszybsze auta w mieście, tam są kręcone filmy albo niekoniecznie najszybsze auta ale ekipa mocno ze sobą zżyta...a my mamy auta zwyklejsze więc, spotykamy się na zlotach że tak powiem ogólnych...

tam też jest pewnie fun, też jest śmiech ale chyba i tak nie jest to co było na przedstawionych wcześniej filmikach...
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez pheonix » piątek, 2 listopada 2007, 14:55

Koniu tosz to padaczka...
Dobrze byl rozreklamowany i zapowiadalo sie cos naprawde niezlego...
Ale jak obejrzalemn to to az mi sie lzy cisnely do oczu...
pheonix
Super user

Postprzez Brychu » piątek, 2 listopada 2007, 15:23

MI też - szczególnie jak zobaczyłem "Wypadek podczas ucieczki przed policją" :) :) :)
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » piątek, 2 listopada 2007, 15:25

No to jedziemy dalej:

http://pl.youtube.com/watch?v=Uxgi64bYT3E

Skoda Fabia RS
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 2 listopada 2007, 15:28

Również znany ;) Wywiad z Kozim przezajefajny ;)
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » piątek, 2 listopada 2007, 22:50

trance napisał(a):
GaceK napisał(a):hehe te filmiki to naprawde dobra klasyka... :) ale tez daja do przemyslen... czemu teraz nie ma takich akcji i zlotow? ludzie sie wykruszyli czy nie chce sie nikomu ? :)

niee, pewnie są zloty takie w których biorą udział najszybsze auta w mieście, tam są kręcone filmy albo niekoniecznie najszybsze auta ale ekipa mocno ze sobą zżyta...a my mamy auta zwyklejsze więc, spotykamy się na zlotach że tak powiem ogólnych...

tam też jest pewnie fun, też jest śmiech ale chyba i tak nie jest to co było na przedstawionych wcześniej filmikach...

a i tu jest blad... powinnismy nagrywac wlasnie jakies filmiky z zlotow ogolnych zeby bylo co miec i wlaczac do odswierzenia pamieci no i pocieszac sie w trudnych chwilach milymi filmikami... takie moje zdanie ale pewnie i tak zaraz bedzie ze zle mowie :D poprostu wydaje mi sie ze jakby robic zloty jakies ciekawe i cos nagrywac jakies wyglupy czy cos poprostu fajnie by mozna bylo zmontowac filmy o forum itd.. itd...
GaceK

Postprzez weede » piątek, 2 listopada 2007, 23:01

GaceK napisał(a):poprostu wydaje mi sie ze jakby robic zloty jakies ciekawe i cos nagrywac jakies wyglupy czy cos poprostu fajnie by mozna bylo zmontowac filmy o forum itd.. itd...

to czekamy na pierwsza Twoja produkcje ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez GaceK » piątek, 2 listopada 2007, 23:06

weede,

ale co mam wyprodukowac :) nagrac jakis filmik czy na spocie :D hiehie :) nie mam kamery ale moze na aparacie ladnie wychodzi jako tako amatorsko... :)
GaceK

Postprzez KOZI » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 19:24

Brychu napisał(a):http://pl.youtube.com/watch?v=xaLGRqBUgj8

A to już klasyka, znane też jako "Fast & Furious in Bydgoszcz" "Streetracing in Fordon" i wiele innych, w zależności od fantazji osób kopiujących. W oryginale Niedziela.avi i niech tak zostanie.

Wracając do tego filmiku - wczoraj kumpel mi dał link, znowu ktoś wrzucił do sieci, zwróccie tylko uwagę na komentarze - Brychu nie wiedziałem, że masz brata :lol:

http://youtube.com/watch?v=AXsKHxWQdcU&feature=related

komentarze:

Andrut83
Witaj
z tej strony Gliwice
jakie sa szanse bys podeslal filmik do mnie
i jaki to utwor w tle??
Dzieki wielkie
Andrzej

Smaczek69
hehehhe jak to nakreciles ??

Mikiol14