"C1 UFO"...RS6/S6 avant-faktycznie to "TO&

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Prezes767 » niedziela, 28 października 2007, 10:51

mahon napisał(a): Nie zatrzumuje sie tez na zielonej strzalce jak kto s idzie i biegeim musialem sie ratowac.

Nie zatrzymać się na zielonej strzałce to co innego niż obok niej przelecieć. Szczerze to chyba niewielu kierowców się zatrzymuje, ale warto zwrócić uwagę, czy jakiś pieszy nie znajduję się na pasach.

A wracając do tematu. Bardzo łdna ta audiczka. :D
Gdyby Bóg popierał napęd na przód, chodzilibyśmy na rękach:)
Prezes767
User

Postprzez doodie » niedziela, 28 października 2007, 11:24

sluchajcie jak komus sie te felgi od rs6 podobaja to mam na sprzedaz:>

P.S

a tym F430 to przypadkiem nie jedzi Jonson (czyt. Polonia BDG zuzel) ??
doodie

Postprzez --orzech-- » niedziela, 28 października 2007, 11:40

a jezdzil on... i jakos nigdy nie widzialem aby nim zapierdalal... wrecz zewsze sie wozil po mału i ..;. powedzmy z klasą ;) rozmawiajac jednoczesnie przez telefon...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez kubas » niedziela, 28 października 2007, 11:43

ptaszki cwierkaly swego czasu ze jak wyjezdzal z pewnego znajomego mu warsztatu w osielsku na jazde probna z wlascicielem to na obwodnicy mial 3paki....
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » niedziela, 28 października 2007, 12:26

jazde probna czym ? jak on to ferrari z hiszpani sprowadzil... sierzo co je sprowadzil pierwsze dni byl pod galeria i gadal ze znajomymi ze wlasnie sprowadzil te auto... ja widzialem tylko kilka razy je no i na jego podworzu... ladne autko ale nie na nasze niektore drogi...

powracajac dudi jakie masz fele ? 18"? :)
GaceK

Postprzez mahon » niedziela, 28 października 2007, 14:15

o ludzie myslalem ze to logiczne. Ide sobie jestem na srodku pasow a on nie zatrzymal sie tylko dawaj. I musialem zaczac biec zeby mnie nie przejechal. Styl Jestem wladca drog :roll:
mahon

Postprzez kubas » niedziela, 28 października 2007, 14:38

ojj chyba sie nie zrozumielismy... pacjent A kupuje samochod X i idzie do pacjenta B w celu pochwalenia sie samochodem X i w tym momencie pacjent A zabiera pacjenta B na jazde probna swoim samochodem X.
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez wichlun » niedziela, 28 października 2007, 18:10

--orzech-- napisał(a):ja pierdole ile wam wszystkim placą bracia za te teksty?
nie wyrabiam juz...

nie wiem o co ci chodzi..nie mozna juz kurwa swojej opini wyrazic...popartej czasem ktory zrobili w toruniu...po prostu zrobili 12stke i tyle...jako jedyni z grona srtb..
wichlun
Super user

Postprzez GaRaż » niedziela, 28 października 2007, 18:37

wichlun napisał(a):
--orzech-- napisał(a):ja pierdole ile wam wszystkim placą bracia za te teksty?
nie wyrabiam juz...

nie wiem o co ci chodzi..nie mozna juz kurwa swojej opini wyrazic...popartej czasem ktory zrobili w toruniu...po prostu zrobili 12stke i tyle...jako jedyni z grona srtb..
nie rozumiem co cie boli orzech , wichlun wyrazil swoja opinie, prawda jest taka ze dwa razy taki czas padl czy Ci sie to podoba czy nie i powiem ci tyle ze w nastepnym sezonie to powinna byc jeszcze wieksza roznica i to nie tylko naszym samochodem , nadal bedziesz mial wtedy jakies pretensje w naszym kierunku ? Badz troszke bardziej powazny ;) .
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez rulek » niedziela, 28 października 2007, 19:33

Podejrzewam ze Orzechowi bardziej chodzi o to ze przy kazdej nadazajacej sie okazji ktos wyjezdza z textem ze przyjedzie Crx Braci i pozamiata wszystkich. Najczesciej jest to albo Slawek, albo ktos z "teamu" Garazowcow. I powiem zupelnie szczerze i bezstronnie ze mnie tez to troszke irytuje. Kuba jakos na kazdym kroku nie trabi na lewo i prawo ze przyjedzie RS4 i zamiecie wszystko. Albo mi sie wydaje albo ktos czuje sie niedowartosciowany :P Slawek, zeby nie bylo, Wasz Crx jest wykurwiscie szybki i nikt tego nie podwazy, ale nie trzeba na kazdym kroku o tym przypominac, zainteresowani doskonale to wiedza :)
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » niedziela, 28 października 2007, 19:36

i kto tu jest nadwrazliwy..
ja porpostu pełny pozytywnych uczuc i rozmyslen ;) wchodze sobie na forum i obojetnie gdzie bym nie patrzy to topiki w ktorych wszyscy wchodza wm w tylek... po prostu wam zazdrosze no... ;)
dla mnie mozecie miec nawet niskie 9 s i tak mnie to nie powstrzyma aby kogos zaczepis czy tez zdenerwowac...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez GaRaż » niedziela, 28 października 2007, 19:46

rulek napisał(a):Podejrzewam ze Orzechowi bardziej chodzi o to ze przy kazdej nadazajacej sie okazji ktos wyjezdza z textem ze przyjedzie Crx Braci i pozamiata wszystkich. Najczesciej jest to albo Slawek, albo ktos z "teamu" Garazowcow. I powiem zupelnie szczerze i bezstronnie ze mnie tez to troszke irytuje. Kuba jakos na kazdym kroku nie trabi na lewo i prawo ze przyjedzie RS4 i zamiecie wszystko. Albo mi sie wydaje albo ktos czuje sie niedowartosciowany :P Slawek, zeby nie bylo, Wasz Crx jest wykurwiscie szybki i nikt tego nie podwazy, ale nie trzeba na kazdym kroku o tym przypominac, zainteresowani doskonale to wiedza :)

pokaz mi posty gdzie za kazdym razem piszemy ze przyjedziemy, wszystkich wydymamy i jaki to nasz CRX nie jest szybki , ba nawet nie prosilem/nalegalem/marudzilem by zmienic miejsca w rankingu srtb , rulek daze cie szacunkiem ale najpierw sprawdz zanim cos napiszesz bo teraz to naprawde uderzyles w niewlasciwa strone.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez wichlun » niedziela, 28 października 2007, 19:47

GaceK napisał(a):
trance napisał(a):
GaceK napisał(a):jeszcze liczy sie kierowca czy potrafi jezdzic :) i tak sadze ze S8 by pocisnelo...

S8 0-100km/h - 5,1 s
RS4 0-100km/h - 4,8 s

czyli zakładasz,że tylko kierowcy S8 mają umiejętnosci..a do RS4 wsiadają tylko Ci co ich nie mają... śmieszne jest to co napisałeś! :D

Nie uwazam tak tylko mowie ze duzo zalezy od kierowcy... A co do tego drugiego to moze dlatego ze bardziej mi sie widzi S8 niz RS4 :)

mi sie wszystkie serie S i RS podobaja...a rs4 i rs6 to maksymalna petarda..
wichlun
Super user

Postprzez wichlun » niedziela, 28 października 2007, 19:50

GaRaż napisał(a):
rulek napisał(a):Podejrzewam ze Orzechowi bardziej chodzi o to ze przy kazdej nadazajacej sie okazji ktos wyjezdza z textem ze przyjedzie Crx Braci i pozamiata wszystkich. Najczesciej jest to albo Slawek, albo ktos z "teamu" Garazowcow. I powiem zupelnie szczerze i bezstronnie ze mnie tez to troszke irytuje. Kuba jakos na kazdym kroku nie trabi na lewo i prawo ze przyjedzie RS4 i zamiecie wszystko. Albo mi sie wydaje albo ktos czuje sie niedowartosciowany :P Slawek, zeby nie bylo, Wasz Crx jest wykurwiscie szybki i nikt tego nie podwazy, ale nie trzeba na kazdym kroku o tym przypominac, zainteresowani doskonale to wiedza :)

pokaz mi posty gdzie za kazdym razem piszemy ze przyjedziemy, wszystkich wydymamy i jaki to nasz CRX nie jest szybki , ba nawet nie prosilem/nalegalem/marudzilem by zmienic miejsca w rankingu srtb , rulek daze cie szacunkiem ale najpierw sprawdz zanim cos napiszesz bo teraz to naprawde uderzyles w niewlasciwa strone.

dobra moze zamknijcie juz ten temat...nie chcialem rozwinac takiego balaganu...jutro wylatuje do pl...wiec moze jakis spocik sprawdzajacy jak nowy G-tech dziala...:P
wichlun
Super user

Postprzez weede » niedziela, 28 października 2007, 19:53

GaRaż napisał(a):ba nawet nie prosilem/nalegalem/marudzilem by zmienic miejsca w rankingu srtb

a ja celowo nie zmieniam, bo póki co na ostatnim ULICZNYM spotkaniu honda musiala uznać wyższość audi i naprawde nikt o to sie nie spinał (mówie tu o Tomku, który widzialem przyjął tą wiadomość normalnie i z uśmiechem)
weede
Administrator

Auto: C55

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic