przez Kuba007 » sobota, 27 października 2007, 21:58
gacek juz nudno pitolisz naprawde, moge sie zalozyc ze nie jechales ani rs4 ani rs6 ani s8, ba nawet w nich nie siedziales. mam wrazenie ze chcesz poprostu zaszpanowac przed forumowiczami tym, ze jest szybsze audi od tego nad ktorym wszyscy sie podniecaja, ze jest najszybsze na tym forum - rs4.
no nie jechalem bo nie mam takiego auta poki co... co do siedzenia to siedzialem w lepszych autach takich jak m.in SLR McLaren, Bentley, Ferrari. co nazywasz szpanowaniem ? poprostu wypowiadam sie na temat nowego auta w bydg i ze obstawiam rs6. dlugo interesuje sie marka audi i sporo wiem o tych samochodach i mowie to co mysle ze rs6 by wygrala
heh no wlasnie STELMI ma racje... koniec glupich gadek 3ba to skonczyc kto robi OT dostaje warna :LOL: powracajac ladne autko , duza moc, duzy komfort, szyk i elegancja... Ale nie moge doczekac sie kiedy pojawi sie najnowsze RS6
przez Kamil Wolski » sobota, 27 października 2007, 23:54
GaceK napisał(a):heh no wlasnie STELMI ma racje... koniec glupich gadek 3ba to skonczyc kto robi OT dostaje warna :LOL: powracajac ladne autko , duza moc, duzy komfort, szyk i elegancja... Ale nie moge doczekac sie kiedy pojawi sie najnowsze RS6
przez dave » niedziela, 28 października 2007, 01:30
rowerem objade te audice i to jadac na przednim kole fajnie nie jeezu, takie tematy sa najlepsze, ten objedzie tego ale tamten tamtego juz nie bo mial srake przed wyscigiem albo byl zakrecony jak ruski termos
temat chyba sie wyczerpal...
przez mahon » niedziela, 28 października 2007, 08:50
Co do F430 pider to koles mnieszka obok mnie i za kazdym razem jak odpalil silnik to budzil mnie. Przed wkaacjami widzialem go ostatni raz teraz juz go nei widuje. Mozliwe, ze niedlugo wroci to sie zobaczy. Strzele wam fote. Co do samej osoby porwadzacej to debil skonczony i nie szanujacy innych. Raz mi Swoim F 430 prawie przywalil na skrzyzowaniu obok bo nie ustapil mi pierwszenstwa. Nie zatrzumuje sie tez na zielonej strzalce jak kto s idzie i biegeim musialem sie ratowac. Wiec osoba - przemilcze choc samo auto fajne
przez --orzech-- » niedziela, 28 października 2007, 10:23
pytanie brzmi inaczej? kto sie zatrzymuje na takiej strzalce? i czy niezatrzymywanie to juz bycie kretynem?!
bo znam pare bardziej extremalnych manewrów...