http://wyslijplik.pl/download.php?uid=Umgejyzi

MP napisał(a):A mi sie właśnie podoba, bo pokazuje, ze wypadek nie dotyczy tylko ofiary/sprawcy ale też ich bliskich.
MP napisał(a):Wy umiecie jezdzić szybko=bezpiecznie
MP napisał(a):jak ktoś lubi popierdalac, to z całego serca zycze, żeby kiedyś trafił swój na swego.

gshock napisał(a):MP napisał(a):A mi sie właśnie podoba, bo pokazuje, ze wypadek nie dotyczy tylko ofiary/sprawcy ale też ich bliskich.
mi sie tez to podoba, tego jeszcze nie grali.MP napisał(a):Wy umiecie jezdzić szybko=bezpiecznie
a ja tego nie napisalem. dla mnie szybko=niebiezpiecznie, ale jestem swiadomy tego niebezpieczenstwa i staram sie je zminimalizowac.znam juz tak z 90% akcji ktore odwalaja kapelusze szybko poruszajacemu sie pojazdowi i wiem chwile wczesniej ze zaraz dziadek mi zajedzie droge bo widze jak sie skrada w kierunku mojego toru jazdy jadac 40km/h, ktore przy moich 100 wyglada niepowaznie.
nie po to kupowalem sx zeby jezdzic 50![]()
nie po to srutowalem go gadzetami zebym nigdy nie wykorzystal ich potencjalu.MP napisał(a):jak ktoś lubi popierdalac, to z całego serca zycze, żeby kiedyś trafił swój na swego.
co ja moge ci powiedziec....chyba tylko ze smierdzi ci z pyska jak z dupy tygryska
chyba czas zamknac temat

Fiveopac napisał(a):No i to jest ta slynna dwulicowa świętojebliwośc bartka za która zarobil juz w sumie z 5 banów (o tylu wiem a byla zapewne ich kwadratowa potega ). Nie udzielaj sie prosze wiecej w tym wątku.
ta czesc tezy jest nieprawdziwa.Wiesz, ja tez nie po to kupiłem CRX'a zeby jezdzić 50 km/h
ta czesc wali sciema i jestes tak samo zly jak ja.MP napisał(a):Co nie znaczy, ze łamię przepisy