Ciesze sie, że sie podobaja kolorek jasny magnez, sprawia wrazenie, ze juz sa fabrycznie spolerowane Zawiecha na Hondzie ok -2, no moze -3 w stounku do serii, wiec chyba nie bedzie tak zle jak je zaloze.
Kolor bedzie sliczny, ma juz kilku przeciwnikow, ale chyba bedzie OK Za miesiac na lakiernie, wyjedzie na alu, moze od razu z szybami. Zobaczymy
dokladnie, po glowie ostro chodzi mi bialy, ale tak nie do konca bialy.. Planowalem dodac do niego bardzo duza ilosc perly i moze jeszcze drobinku srebra.. Myslicie, ze to by zle wygladalo...?
Mam zrobic kolejne czarne albo kolejne czerwone coupe...?
Jak macie jakies inne propozycje, ale sensowne... to wrzucajcie.. Na VT na f.t.pl wrzucilem fotki Civy, wiem juz jak bedzie wygladala biala, i na moje nie jest zle:)
A moze ktoś z Was umie bawic sie PhotoShopem i by poeksperymentowal z kolorem...
Białe auta (szczególnie na czarnych felgach) bedą bardzo modne w nadchodzącym sezonie, w USA i Japoni juz są, teraz ta moda przenosi sie do Europy, potwierdzeniem jest, że w relacji z Essen przedstawiciele różnych koncernów też to powtarzali... Więc Jarek masz szansę być na fali:) Pozatym tak jak mówisz pełno jest czarnych, czerwonych, nawet jakiś ala F&F żarówiastych a biały przynajmniej u nas w województwie nie jest jeszcze popularny(w przeciwieństwie do prawdziwych pasjonatów hond np. z różnych for internetowych) a taka biała honda to styl ala JDM to już wogóle rasowa japońska honda - spójrz choćby na tego crxa: http://www.honda-crx.info/forum/viewtop ... 62&start=0
EDIT:
Na drugiej stronie tematu z linku masz zdjęcia tez białego civica - popatrz sobie...
EDIT 2:
Na stronie nr 6 tez fajne foty
Wszystko zalezy od tego, kiedy pewna padlina wyjedzie od naszeego wspolnego blacharza-lakiernika A ze tamto auto tworzy sie praktycznie od zera z blachy i szpachli to faktycznie moze to jeszcze troche potrwac