pajace w BMW rulesss

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez trance » poniedziałek, 15 października 2007, 21:50

MP napisał(a):Trance, troche nie wiem o co Ci chodzi. Gosc zaczął wyprzedzać swoim Mitsu a goście dowalili do pieca i go zbluzgali. Jakby miał 200 konia to ten ich szrocik powąchałby tylko etyline ...

ciekawe jak jak zajeżdzali mu drogę..no chyba,że po trawie...

gwoli ścisłości nie etylinę tylko ropę :P bo carisma była w dieslu...
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez MP » poniedziałek, 15 października 2007, 21:54

Chyba czepiasz sie szczegółów. Masz autostrade, na prawym leci BMW samochód X tez na prawym, bierze sie za wyprzedzanie i to trwa chwile. Sam jak jade do Torunia ( bardzo fajna droga ) to nawet nie musze redukować a nie dysponuje mocą dwustu koni, oraz mój styl jazdy pewnie nie jest mistrzowski, chociaż staram się jezdzić płynnie. Po prostu jestem zdania, ze jak ktos mysli o jezdzenia autem zarówno w mieście jak i poza to powinien mieć nadwyżke mocy. Do miasta tico, matiz, Dacia Logan w zupełności stykną, ale jak rok temu jak miałem Prelude kobieta w Tico chciała udowodnić swoją wyższość wyprzedzajac mnie przy 100 km/h to ja zwatpiłem czy to Tico nie załamało czasoprzestrzeni i czas stanął w miejscu :P
MP
Frequent User

Postprzez dave » poniedziałek, 15 października 2007, 21:56

qrax napisał(a):dave, tylko po co ta nagonka na bmw znowu.........

to nie nagonka, fakt moze nieco inaczej powinienem zatytuowac temat. sam jezdze beemka co nie zmienia faktu ze duzo ludzi majacych bmw uwazaja ze sa bogami szos bo maja bmw. a w wiekszosci podniecaja sie starymi sztruclami ktore tylko fajnie brzmia i nic poza tym. jezdze tym e36 i niby jedzie to jakos ma te tam 190 koni a jakos zadnej milosci do tego auta nie czuje mimo ze wiele osob zawsze mi mowilo ze jak kupie bmw to nie bede chcial innego.jakbym mial tavrie czulbym to samo. zwykly 15 letni ogorek i teraz sie zastanawiam czym ci ludzie sie podniecaja a juz wogole nie wiem dlaczego uwazaja sie bogami jezdzac takimi autami. oczywiscie nie wszystkich sie to tyczy.
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 15 października 2007, 21:59

pitol napisał(a):Trance, troche nie wiem o co Ci chodzi. Gosc zaczął wyprzedzać swoim Mitsu a goście dowalili do pieca i go zbluzgali. Jakby miał 200 konia to ten ich szrocik powąchałby tylko etyline ...

Gdyby ryby to i sanki, mama znowu zbiła szklanki...

Gdyby on miał 200 konia to oni by mogli mieć 300 konia albo podtlenek, albo wiatraczek w wydechu... Niektóre Twoje "poglądy" mnie niszczą.

Nie każdego stać na auto które ma 200 koni tym bardziej na jego utrzymanie (wiem że masz inne zdanie - temat TT), opowieść o Tico nic nie wniosła - są ludzie i ludzie, jeden mając Tico lata po bułki inny jest streetracerem bo "nie moc a chęć szczera...". Poza tym zauważ że niektóre Bmw mają w serii okolice 200km, więc aby czuć się bezpiecznie, i żebym miał nadwyżkę mocy to nie powinienem schodzić niżej niż RS4... Strasznie dziwne podejście.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez MP » poniedziałek, 15 października 2007, 22:07

Kamilu Wolski wybacz, ale lepiej chyba robisz zdjęcia niż orientujesz się w motoryzacji ( uprzedzajac pytania też nie jestem Alfa i Omegą ). Pewnie, że niektóre z BMW mają po 200 koni w serii ALE czy bezgłowe dresy mają te beemki ? Otóż z tego co zauwazyłem najczęściej sa to 520 z gazem, lub w wersji PRAWIEdresiarksiej 316,318 równiez z gazem. A jak to wpływa na osiagi to chyba wiemy ...

Pozatym nie mam zamiaru sie wykłócac jaki dres jaki ma silnik. Jak bierzemy się za wyprzedzanie to musimy mieć czym wyprzedzać. A co to " tico i szczerych chęciach " to z takich chęci zbudowane sa fundamenty piekła jak to ktoś powiedział. Pozdrawiam
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 15 października 2007, 22:12

Ja pier... Pitol, gadasz takie głupoty że aż czytać się nie chce.

Pieprzysz ciągle o stereotypach. Jak dres, to bmw, jak bmw to 316, jak 316 to z gazem i tak w kółko. Za chwile mi zaczniesz czupakabry pokazywać na forum.

Zdarza się dres z 316 i zdarza sie dres z 325 a zdarza się pewnie i dres w 330d jak i w innych wersjach i to nie tylko bmw. Jednak ty rozumiem chcesz 'uciekac' tylko przed dresami w 316, a jak sie trafi taki z 325 to zatrzymasz sie i przeprosisz? Troche konsekwencji.

Co do mojej orientacji w motoryzacji... miales na mysli orientacje w twoich ulubionych stereotypach?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez MP » poniedziałek, 15 października 2007, 22:15

Kamilu Wolski ja tylko pisze z czym spotykam sie na drogach będąc kierowca a nie fotografem. Może jak będziesz juz zmotoryzowany " pełną gęba " ( bo podobno szukasz jakiegoś samochodu ) to kiedyś też to zauważysz, może nie. Jeśli Ci sie nie chce czytać moich postów to ich zwyczajnie nie czytaj, przeciez Ci nie rozkazuje ich czytać. A co do stereotypów - z czegoś musiały się wźąć ...
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez weede » poniedziałek, 15 października 2007, 22:19

chyba styka ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Poprzednia strona

Powrót do Off Topic