Które wg Was jest najsłabsze i trzeba je wyeliminować
Dodam jeszcze, że zdjęcia mają prezentować głównie Xenon.
1.
2.
3.
4.

KOZI napisał(a):A tak BTW kiedys duzo ludzi mówiło, ze to audi jest brzydkie o tez tak sądziłem ale teraz jest piekne wręcz, mi sie bardzo bardzo podoba tak jak kiedys sie bardzo bardzo nie podobało. na jego przykładzie widać jak kolosalnie można zmienić wygląd auta za pomocą tuningu w dobrym tonie...
trance napisał(a):dzisiaj widzieliśmy Filipa jak jechał przez nasze rondko przylesiańskie
trance napisał(a):fotki całkiem niezłe choć czegos brakuje...ale jak mówisz,że xenon miał być widoczny...
qrax napisał(a):Jaka to temp swiatel bo mi sie wydaje ze conajmniej 8000 ? Jak sie mijam z nim to strasznie wali po oczach

FordOn napisał(a):Kamil a czemu one takie cenme wyszly... gdyby polaczyc wyglad lamp z 1 i 4 bylo by dobrze, 2 foto jest bardzo ciemne i do tego sa takie same szumy jak na fotach mojej starej fiesty... Ogolem troche za ciemne wyszly foty i auto gdzies w polowie zaczyna znikac, rouzmiem ze ma byc widac glownie xenony ale dobrze by bylo widziec auto w calej okazalosci, moze uzyc lampe i poprobowac tak jak u Rafala ??