wadel napisał(a):Sobota w nocy 4 młodych ludzi w golfie ( trzech po lat 19 jeden starszy ) ... Start na swiatłach wjazd na inwalidow ... krótka prosta prawo lewo ciasna ( zjazd do auchana ) pozniej pełna pi**da policja ustaliła ze predksosc była w okolicach 150km/h ( na moje nie było do przejechania zakret by przeszli to tego wyboju ( wiekszosc wie o czym mowie ) pewnie nie ... okolo 500m za tym ciasniejszym lapia panowie poslizg rykoszet od leona ... Poszli po krawezniku ( lewym ) jeszcze sa slady opon ...
Zaczynając od poczatku to z jakiś świateł start i w która wogóle stronę?? Jakoś zakrety tez sie chyba nie zgadzaja i jaki zjazd do Auchana?!?!?! I czmeu opisujesz to jak jakies harcorowe wyścigi skąd wiesz,że pełna p*** i tak dalej i nie dostali strzała od leona tylko od lanosa.
Pozatym po co tera zo tym pisac po czasie, jest to napewno straszna tragedia dla nich i ich rodzin oraz dla tego co przeżył. Nie wiem jak obecnie sprawa wyglada ale jak to się stało to słyszałem, że kierowca który przezył miał iść siedzieć... chwila moment, nieuwagi i całe życie zrujnowane zarówno swoje jak i wielu innych osób...
A odnośnie tego garbu to pomimo tego, że nawet mozna zakładac, że jak sie tam jedzie dozwolona predkością to nic może i nie powinno się stać to i tak jest to wrecz skandal i duze niebezpieczenstwo - tak jak kto spisał droga stosunkowo niedawno oddana do uzytku, cala gładka jak stul a na srodku łuku garb ktory przy duzej predkosci dziala jak wyskocznia... ze tez do tej pory tego nie usuneli.... A niestety wielu ludzi wchodiz napewno w te zakrety z duza predkoscia bo droga wydake sie dobra, wczesniej od strony Inwalidow jadac(bo ta ulic anazywa sie chyba Lewińskiego) jest dluga prosta ktora kusi... Dodatkowo wzniesienia na niej przez ktore czasem nie widac auta z przeciwka i chce sie wyprzedzac... pozatym jak ktos nie wie ze dalej sa zakrety i wejdzie tam z duza predkoscia to pewnie ciezko potem wyhamowac na luku... Dodatkowo mozna tam czesto trafic sarne... naprawde jest to wyjatkowo zdradliwy odcinek...